23

за награда Дарвин

преди 3 години

"Рио де Жанейро отново отваря ключови туристически атракции"И Гърция отново отвори - сега отново ще затвори...

22

Анонимен

преди 3 години

И... кви са тез нови мерки?Да измислят пак вратички през закона и да пускат богати, за да събират пари, демек никакви нови мерки.Малаките са като турците, крадливи, лъжливи и алчни и никакъв ред не може да има там и да ги спаси.Зимата *** по границата ни с тракторите, а лятото искат да доят двойно от една крава, но лошо ще им приседне този път...

21

Гръковъд

преди 3 години

Развъждам гърци всякакви - смесвам черни афразийци с крадени европейски деца, и след 4 поколения гърците са готови!

20

Б

преди 3 години

До АИ като има кво?Можеш ли да го спреш?

19

Анонимен

преди 3 години

Когато даваш дупе за пари, няма как да се сърдиш на някой друг.За малаките - един навирен....няколко пъти.

18

Винету

преди 3 години

Гръболята харесват много българите най вече българките и мъжете също щото са много прости!

17

Махмуд

преди 3 години

Е те пуснаха всичкото роми от бугаристан и романия пък не искат зараза!!Във Гърция на море ходят само най големите граждани

16

Анонимен

преди 3 години

До 19 хаxoСега туризъм се спасява с адекватни мерки за ограничаване на епидемията, които може и да изглеждат строги на някои. Липсата на мерки за ограничаване на епидемията, закопава туризма.

15

Бож.

преди 3 години

ГЪРКЪТ КРАДЕ ДОРИ ОТ СЕБЕ СИ, ТА НАС ЩЕ НИ ПОЖАЛИ (БЪЛГАРСКА ПОГОВОРКА)

14

Бож.

преди 3 години

Гръчавите са по прифатливи от Българите, а на нас се бяха нагледали преди 2 седмици!

13

А

преди 3 години

Бай *** Тулупа тук твърди, че няма вирус...

12

Анонимен

преди 3 години

Не пускайте чумавите българи и ще се оправите.

11

до хахо

преди 3 години

По-добре да се оригваш на гладно,отколкото червеите да те ядат и да се оригват на сито.

10

Хаха

преди 3 години

Вместо да се чудят, как да спасят и без това проваления сезон, плашат с карантини и маски... Нещастници, ще оригват на гладно до следващия юни...

9

до 6 от славянин

преди 3 години

''Дървен философ. Ние българите сме тай-умни и знаещи. И ти си видин последовател на Андрешко, Бай *** и Баш Майстора.''Не е въпрос да си най-умен, а да си запазил критичното си и самостоятелно мислене, каквото такива телевизиоти като теб не са запазили, ако въобще някога са го имали, а след като от твърдите мерки явно няма полза, което ежедневно се доказва и то по цял свят, какъв тогава е смисълът им!? Смъсълът им е да те третират като ***, което явно за теб е голяма чест!?

8

до 7 от славянин

преди 3 години

''Еми, като не щат да слушат Мангъров така е!Още 10 години ще ходим с намордници като питбули и ще ни карантинират.''Така е, но дали ще ходим с намордници и ще ни карантинират зависи от нас, не от тях, при масово гражданско неподчинение как точно ще ни санкционират всички!?

7

Анонимен

преди 3 години

До: Славянин (номер 3)Еми, като не щат да слушат Мангъров така е!Още 10 години ще ходим с намордници като питбули и ще ни карантинират.

6

Анонимен

преди 3 години

До славянинДървен философ. Ние българите сме тай-умни и знаещи. И ти си видин последовател на Андрешко, Бай *** и Баш Майстора.

5

Анонимен

преди 3 години

На Бяло море всичко е зле.На Черно море,всичко е добре.Слънцето пече,в морският простор и сърцата стават здрави като мотор.

4

Анонимен

преди 3 години

Стига с тая Гърция вече.Гърция,таГърция.Ами да си му берат гаелето.Ние ли да ги мислим.Они опънаха 80 милиарда еврата от общия кюп на ЕС и сега елате и вижте как страдаме.Дайте ни още100 милиарда.