449

Професионалист

преди 3 години

И ние не можем да търпим такива смръдльовци като вас.Оставка!

448

Анонимен

преди 3 години

ИЗВИНЯВАМ СЕ ЧЕ ГЕРБ НИ Е УПРАВЛЯВАЛ 10 ГОДИНИ. В ПЪРВИТЕ СИ ДВА МАНДАТА Е УПРАВЛЯВАЛ ОТ 27 ЮЛИ 2009 ДО 13 МАРТ 2013, И ОТ 7 НОЕМВРИ 2014 ДО 27 ЯНУАРИ 2017, А СЕГА 3 ГОДИНИ И 6 МЕСЕЦА ИЛИ ОБЩО КОЕТО Е 114 МЕСЕЦА, ДОБАВЯМЕ И ОТВРАТИТЕЛНИЯ ПЛЕВНЕЛИЕВ ПАТЕРИШКИ КАБИНЕТ НА МАРИН РАЙКОВ И БЛИЗНАШКИ ОТ ОБЩО 6 МЕСЕЦА 120 МЕСЕЦА, КОЕТО ПРАВИ ТОЧНО 10 ГОДИНИ ГЕРБЕРАСТИЯ. През този период Румъния ни задмина с МНОГО. ОСТАВКА ПОРАДИ НЕКАДЪРНОСТ, ДОКАЗАЛИ ЧЕ НЕ МОГАТ ДА УПРАВЛЯВАТ А КАДРУВАТПрочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2020/08/09/politolog-za-protestite-izhodyt-ot-situaciiata-e-da-ima

447

Христо Ботев

преди 3 години

ПАТРИОТ Е - душа дава,за наука , за свобода,но не свойта душа , братя,а душата на народа!!

446

ОП

преди 3 години

Трите партии в ОП - НФСБ, ВМРО и Атака са като орел , рак и щука..................но Валери-Далавери и Шкембе-Войвода се продадоха на ГЕРБ-аджиите, само Волен Сидеров остана верен на принципите си!!Единственият честен патриот и политик..................Волен Сидеров!!!!

445

Анонимен

преди 3 години

Патриотчета )тия няма да минат 4 ,% на избори ,воля също

444

ОП

преди 3 години

Шкембе-Войвода и Валери-Далавери се оказаха лъжепатриоти....................Христо Ботев е писал за тях!!!Единственият истински партриот се оказа Волен Сидеров!!!

443

ОП

преди 3 години

Шкембе- войвода от ВМРО и ОП се изказа........................хаха..........................и той , и Валери-Далавери от НФСБ клекнаха пред ГЕРБ-аджиите!!!Единствено Волен и ПП Атака се оказаха най-свестните патриоти и националисти!!!

442

Анонимен

преди 3 години

Я СЕ ПОХВАЛИ НА КОЛКО АЛБАНЦИ ДАДОХТЕ БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО А НА КОЛКО БЪЛГАРИ НЕ ДАДОХТЕ?

441

m

преди 3 години

"...че се водят преговори за закупуване на подводници"...Ето, защо не иска да пусне кокала... Вярно че е едът, но изглежда не се наяде достатъчно от комисионната от изтребителите, та подводници щял да купува... Да си събира нещата в торбичката от Била и да ОСТАВКА!

440

брей

преди 3 години

кои са тия две държави, дето ще ги купим барабар с подводниците (поредната "журналистическа" излагация)

439

riho

преди 3 години

Изкачи се нависоко. Цял вицепремиер. Но от високо падането е ужадно гадно. Особено ако си с наднормено тегло.

438

Ne se tyrpi

преди 3 години

Tazi hunta

437

П.Петров

преди 3 години

Така е не могат да се търпят. ПОДАЙТЕ СИ ОСТАВКАТА!

436

30г. преход

преди 3 години

и отново стигнахме до под кривата круша

435

Анонимен

преди 3 години

До МНЕНИЕ 494Каракачанов да прати Армията на Улицата ......Боже Методи, къде е тази прословута българска армия? БКП-то (Герб, БСП, ДПС, Патриоти, Воля и тн) оклецаха всичко включително и армията. То тя си беше супер зле още отпреди ако я сравним с Турската или Полската но нито една партия досега не я заздрави с абсолютно никакви похвати а я доограби. Швейцарската армия по статистика е найисилната в Европа или с други думи, най-потентната и силна армия!

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 492След оставката - всичкото патриот - на палатки, включително е Джинбазки и Слабаков.....Не е ли по-добре в дранголника? Има опасност да почнат да продават български паспорти от палатките!

433

Той

преди 3 години

Този позорен субект днес за пореден път убеди всеки колко е ограничен и жалък. Изказването му е непростимо предвид факта, че е министър на държава членка на ЕС. Хората на улицата няма да се откажат, те са там заради ценности и справедливост несъвместими с празните кратуни в правителството. Господата с тумбаците да стягат багажа в Била-торбички и да оставят новото поколение мислещи хора да вземат нещата в ръце.

432

Анонимен

преди 3 години

лоена алчна топка ако търсиш *** виж колко са в министерски съвет и тогава редипросттотиите си

431

МНЕНИЕ

преди 3 години

Много от нашите членове на ГЕРБ , настояват това безумие да спре .Трябва по-твърди мерки от Полицията , ако не става с Добро - Каракачанов да прати Армията на Улицата . Нито може да работим нормално с ЕС Парите в Администрацията , нито може да се придвижваме до работните си Офиси , нито може да ходим на Хотел събота и неделя . Не стига че Ковид ни спря командировките по Света , сега и тези дрипьовци ни пречат за Гърция и Слънчев Бряг .

430

Анонимен

преди 3 години

на нас подводници и изтребители не ни трябватна времето имахме армия сега са останали едни войничета да ги лашкат където решат американцитеармия нямаме ама гладни за комисионни има готови са да купят всякакъв *** само и само да напълнят гушите