53

Лотаринг Анжу

преди 3 години

Каква пък връзка имат автобусните превозвачи с кръстовищата на Университета и Орлов мост? Нима само от там им минават автобусите? От там минава само случаен превоз (освен градския), но не и маршрути на междуградски линии! Всеки, който е в София го знае. Тези блокади нямат пряко влияние в-у работата им на тези! Изказването е партенка! Защо други хора не са ги подкрепили - защото не инвестират в нови автобуси, а като дойде време за общото тези дават на заден ход и мрънкат по интервюта!

52

Петър

преди 3 години

А правителството съсипва живота ни. Боли ме за вашия бизнес.

51

Анонимен

преди 3 години

Всичко трябва да се блокира....,цялата държава. За да не могат тези дето реват срещу протестиращите да мръднат от вкъщи дори.

50

Анонимен

преди 3 години

Нали това е целта,да ви се пречи. Или викате,друг да протестира вместо вас,а вие да пълните гушите.?

49

всички сме в

преди 3 години

криза а някои нямат и за билет за градския транспорт - кво само мрънкате чичинки

48

Анонимен

преди 3 години

Що не върнат Божков и да станем царство Божково.Ще се развива яко хазарт.Заводите и предприятията са стара работа и сега не вървят.Помислете си,че Лас Вегас е насред пустинята,заобиколен от ядрени полигони и пак е проспериращ!България може да стане център на хазартният бизнес в Европа и Азия!Само казина,хотели,ресторанти и игрални зали!Навсякъде да се продават лотарийни билети на фирмите на краля Божков!Тотализаторът също да е негов!

47

бай Ганьо

преди 3 години

И аз бих отишъл на протеста ако знам,че пак ще хвърлят каскети,ръкавици,обувки(ако са нови).Ще си взема голям чувал и ще си събера от всичко.Зима ида-ще има нужда и от каскети и от ръкавици и обувки също.Ако и на половин цена да ги продам пак съм на кяр!Яйцата не ме устройват да ви кажа трудно се запазват,а и не мисля,че ще хвана много във въздуха-преди да са паднали и счупили!Като има будали да ги хвърлят,защо пък да не си взема?Аконякой разбере да пише,че да не упуща кяра.

46

анонимен

преди 3 години

Недоволния 46 да си ходи на село

45

недоволен

преди 3 години

За какво да протестираме има редовни избори догодина през март и тогава ще се види кой ще управлява !!!!!!!!!!!!!!!Кой е подстрекател на протестите резидента който всеки ден бълва змии и гущери и тая *** от кол и въже с присъди алкохолици безделници платени мутри *** българи платени това ли нацията налазихте София трошите хвърляте айца домати свински уши какво ли вие от къде идвате нещастници платени измитайте се защото ако настане народа и излезе на улицата няма да припарите до София !!!!

44

Анонимен

преди 3 години

Ми то с вас не може да се приказва, ако полицията не се намеси, ще трябва да се избием по крастовищата. За това ли сте изпратени там, търсите провокации?Кръстовището не ви е бащиния, нямате никаква работа там.

43

Анонимен

преди 3 години

и как 3 блокирани кръстовища убиват бизнеса им,те това немога да го разбера....като не ви се протестира поне не се оплаквайте за щяло и нещяло...

42

Анонимен

преди 3 години

Превозвачите са си в правото.Тези пишман революционери докога ще се лигавят по кръстовищата. Крайно време е мвр да вземе реални мерки.

41

БХУИК

преди 3 години

До Знае се!Ти пък кога си бил превозвач?Кога стана калайджия та ти почерня ***.

40

КАТ

преди 3 години

Обърнете се към Божков. Ако му занесете армаган, агнешка главичка, която да оглозга с пръсти, може и да минете през блокадата.

39

един от всички

преди 3 години

защо полицията нарочно бездеиства и на тях ли им плати божков.ако искаха за половин час щяха да ги разчистят.маи не сме в Балгария а в Сомалия.там има такава анархия.

38

Евала

преди 3 години

Тези все протестират, все пълнят София с автобуси, пък сега гледай колко е кофти някой друг борец за права да ти запуши пътя. Е, не може и ..я докрая , и душата в рая! Утре и други иначе постоянно протестиращи ще ревнат срещу блокадите. На кой бог да се молиш?На тоягата!

37

А ся де

преди 3 години

Хем подкрепят.Хем пречи.Хем бизнеса е важен.Точно какво иска тая другарка!

36

аман от тия

преди 3 години

превозвачи - все нещо или някой им пречи - мрънкала

35

House M.D.

преди 3 години

Другарката Клюнова пък откъде изпълзя?

34

Анонимен

преди 3 години

Просто е. Тръгват няколко колони от автобуси и не спират пред палатките, а ги газят. Това трябва да стане, нали Радев иска да се окървави протеста и готово.