10

Shark

преди 3 години

До 5 Кои танкове? Онея дето ги подарихме *** македонците ли? И коя армия да изкара? Тези дето не знаят от коя страна се държи автомата ли? А и да я изкара, с армията винаги трябва да се внимава много, защото не се знае срещу кой ще се обърнат. Не забравяте че войниците също са част от народа и живеят същия живот, имат родители, деца и прочее и не мислете, че са особено доволни от положението. И също така е добре да не забравяте, че има запасняци, тези, дето са били по 2г войници и по 1,5г.!!!

9

Простестър

преди 3 години

Колегите там палатки нямат ли ? Да помолим г-н Божков да им прати и на тях поне стотина !

8

Анонимен

преди 3 години

Така се прави бой наред. Не като тук европрава имали. Като се опитват да правите преврати нямате права. Запомнете го.

7

Анонимен

преди 3 години

До: Djon (номер 4)Да, в Ливан се наливат милиарди петродолари от богатите арабски държави.Там инвестират арабски шейхове, ходят там за жени, хазарт и алкохол. Ливан хем е арабска държава, хем европейска - ислямът не е наложен, затова има казина, нощни заведения, алкохол има навсякъде а жените се обличат като французойки!

6

Анонимен

преди 3 години

До: номер 5Ами защото ако изкара танковете, ония 29 милиарда евро обещани му от ЕС ще ги получи, ама на Кукуво лято!

5

има и по-зле

преди 3 години

1. В Ливан протестите далеч не са толкова мирни и кротки като у нас.2. Ливанският премиер ще кандиса да подаде оставка.ИЗВОДИ:1. Не е сигурно дали протестите у нас ще останат мирни2. Борисов може да се поучи от ситуацията в Ливан!

4

Анонимен

преди 3 години

Какво чака Бойко защо не изкарва танковете за да защити конституцията, не може само да се разчита на полицейската пасмина трябва и армията да хвърли срещу народа.

3

Анонимен

преди 3 години

Значителана част от столицата в руини, но изглежда и там няма алтернатива...ако беше опозицията, щеше да е цялата столица.....а и не са виновни оправляващиъе, а предишното правителство ....

2

Анонимен

преди 3 години

4ти мандат за ГЕРБ, Радеф в затвора да играят карти с Божков

1

Анонимен

преди 3 години

Нашите лигльовци по палатките спокойно могат да ги изчистят служителите на чистота