42

Истина и правда

преди 3 години

До Анонимен Да Израел в Божия избран народ и в завет с Бога да пази Неговите праведни закони написани в Библията и именно защото те ги пазят Бог ги обича пази благославя.И никой който познава единствения истински Бог-Богът на Израел не върши дяволски дела като враговете на Бога- всички антисемити като нацистите комунисти ислямски терористи и други слуги на дявола само вършат безбожни беззаконни дяволски дела-измама клевета кражба убийства терор корупция расизъм геноцид и др но Бог ще им въздаде

41

Анонимен

преди 3 години

До Тя работата ясна...Това е лъжа и клевета срещу невинни, а лъжата и клевета като кражба и убийство са дяволски дела и престъпления срещу истината, правосъдието и Бога. Истината е че ливанската терористична организация Хизбула управлявана финансирана и въоръжавана от Иран и други ислямски и про-ислямски неонацистки антисемитски организации като ЕС ООН са готвели терориртични нападения срещу Израел рано или късно лодейсците винаги падат в рова който копаят а други, зашото праведният Бог въздава!

40

Истина и правда

преди 3 години

Да Ливан както и другите ислямски държави се управляват от беззаконни диктатори ръководители на терористични групи, а Ливанската терористична група Хизбула палестинките ООП Хамаз, Сирийска АлКайда Иракска ИДИЛ и т.н. се финансират от Иран и ЕС,въоръжават от Русия и Турция и заедно вършат престъпления като измама грабеж убийства терор,геноцид срещу Божия народ Израел християни,кюрди и др. невинни жертви. но слава на Бога ислямските терористи няма да успеят защото Бог ще им въздаде за злото в ада

39

муспи

преди 3 години

Ясно, правдата тържествува - изсраел няма нищо общо с фишека. Както се разбра че парите, правтелствата и армиите не са еврейси гешефт, че - тука вече синедриона надмина себе си - Христос бил евреин?! Доказатлства? - нисой не отрича. Отрича ли някой изборите в БГ, че Тиквата не е избиран, а е назначен? Напротив, водят се протести за нови избори?!

38

Тя работата ясна...

преди 3 години

Според написаното е ясно че евреите са го направили...Има ли изненадани?

37

Аууу

преди 3 години

Аууу Израел нямат никаква вина с този инцидент ама те са чисти като кристална чаша не хвърлят бомби над Сирия даже и с палестинците са се разбрали да не воюват и да си остане Ерусалим тяхна столица. Господата еврейски ционисти няма да спрат насилието над близко източните арабски страни докъто светът не разбере виновника за войните и насилието е породено единствено от Израел.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен/34Да разбирм ли, че понеже си роден бавномислеш, си и ще си останеш бавномислещ и децата ти ще бъдат бавномислещи?

35

41816

преди 3 години

Пламен Пасков вчера пусна видео в което дава обяснение за случилото се.

34

самоунищожение

преди 3 години

Тези ливанци толкова са се извратили в главите си корумпирали са се , безбожници продали са душите си на дявола и като отплата от него получават предварителна доза огън от амониева селитра за да бъдат готови за огъня в ада в в който ще влязат.

33

анонимен 3

преди 3 години

избрани са до Христос не завинаги ЗУБРАЧ и невежа едновременно да си е все пак постижение анонимник седни по внимателно ЧЕТИ за да не изглеждаш ГЛУПАВ в същото време

32

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИзбрани са били докато се появил месията Исус Христос. След това НЕ са избрани.

31

Анонимен

преди 3 години

В Библията пише, че Господ е решил еврейският народ да бъде избран! Дали ще бъдат колени, или те ще колят няма значение, въпросът е че ще бъдат ТЕ. Защото са ИЗБРАНИ

30

Терсенето

преди 3 години

Тапир, всички северно народи носят ***. Шебеците кепе на тиквата, да не прегрее мозъка доколкото го има.

29

Емануела

преди 3 години

ВИНОВНИ СА ИЗРАЕЛЦИТЕ МИСЛЯТ СЕ ЗА ВЕЛИКИ КАТО ИМАТ ПОДКРЕПАТА НА ТРЪМП!НАЙ АЛЧНИЯ И НАГЪЛ НАРОД

28

Gabi

преди 3 години

ТЬПИТЕ ЛИВАНЦИ ДОБРЕ ИМ ДОЙДЕ ЗАЩО СА ГЕПИЛИ КОРАБА НЕ ВСИЧКО КОЕТО ЛЕТИ СЕ ЯДЕ

27

Анонимен

преди 3 години

Аз се чудя за 6 години как не е гръмнало. Ама простотията хорска край няма. Че и склад за фойерверки до амониевия нитрат. Това все едно да си направя лагерен огън в бензиностанция. Мал*умници... То бива неграмотност и небрежност, ама чак пък толкова. Само да припомня - и в БГ-то са ставали такива неща.

26

Влади

преди 3 години

1945 Тексас Сити, град в който основното призводство е на торове, най-вече амониева селитра( тази същата от Бейрут). Кораб натоварен с химикала се запалва от небрежност на докерите, експлодира , а после и друг кораб и складове с амониев нитрат детонират. Целият град е унищожен. Та така и Бейрут - арабски мързел и небрежност.

25

Анонимен

преди 3 години

Абе тия японци,много загубени бе.Всички с маски и то на открито.Няма ли някой нашенец да ги светне,че маската не пази.Много са изостанали от нас японците..

24

Анонимен

преди 3 години

Глупости,хисбула.... Израел са атакували склада,вече има и такива версии.А след това предлагат помощ на Ливан,при положение,че Ливан е техен заклет враг и го обстрелват непрекъснато.А и не е тайна кой бленува да има велик изсраел,който да погълне Ирак,Иран,Ливан,Сирия и Египет.И с цената на тези *** идеи разпали войните в близкия изток.Преди 1948 (преди подкрепяната от ционистка Америка квазидържава израел(нарочно с малки букви)в района на близкия изток,хората си живееха спокойно

23

Анонимен

преди 3 години

По-скоро Израел е обстрелвал склада с ракети,както прави непрекъснато и не само към Ливан,но и към Сирия