13

Още по-объркан

преди 3 години

До HeinrichHimmlerНе протестирам, защото протестът започна с един перформънс на плажа и е за оставката на поредното правителство. Къде бяха протестиращите, когато излизаха един след друг корупционните скандали с нагласени обществени поръчки за милиарди левове, къщите за тъщи, източването на здравната каса и много други? Бай *** не протестира срещу корупцията, а срещу това, че не е успял и той да намаже.

12

R

преди 3 години

До АнонименТоочно така. Отначало со кротце и со благо ще помолят пияндуниците, блокирали кръстовищата, да ги освободят. Като се заинатят, идва ред на малце, а може и повечко кютек. Че то май само от това разбират.

11

Анонимен

преди 3 години

Нещо много се молите да идваме на протеста, какво става да не намаляха балъците?

10

HeinrichHimmler

преди 3 години

Объркан , вместо са пишеш коментари ела на протеста и се поизмомри на дъжда.. или си твърде нежен за него .. май си за прайда ти като гледам ..

9

Сатира

преди 3 години

Бунтове демонстрация във целия свят. Но всеки протестира срещу правителствата. Но никой не взема под влияние милиардерите, който държат една голяма част от Световното богатство. Те са повече виновни за състоянието на трудовото население, от което и да било правителство, от който и да било политик.

8

Объркан

преди 3 години

Нашите юнаци с древната държава с непленените бойни знамена опъват палатки, правят дискотеки и барбекюта... Това някакъв прaйд ли е или протест?

7

Тътътъ

преди 3 години

И тия ще ги демократизират скоро.

6

Анонимен

преди 3 години

Нашето ако е диктатура, на някакво пед.алче му били два шамара и било диктатура...

5

Анонимен

преди 3 години

Единствено в Ливан цареше що-годе Мир в този неспокоен регион.Сега и там няма да има Мир.За сега имаме само бунтове и демонстрациии по целият свят,но ако върви така ще имаме и по-сериозни действия като въстания и преврати,а може и граждански войни.

4

Анонимен

преди 3 години

Тия не си губят времето да опъват палатки

3

Анонимен

преди 3 години

Ако такава експлозия се бе случила на Росенец щеше да е перфектно.

2

Бау

преди 3 години

Опозицията ползва кризи, за да предисвиква протести. Тук беше короната, там експлозията. Отвратително ...

1

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен ПОЗНАТ СЦЕНАРИИ . ЕДНО И СЪЩО .ПЪК И ИЗРАЕЛ НАБЛИЗО . В СИРИЯ СЕ ПРОВАЛИХА ,ЛИВАН БЕШЕ НАРЕД .