10

до 7 от славянин

преди 3 години

''отрицателен тест се дава при вирус в дробовете, но ти ти си задръстен и не би могъл да знаеш, нищо на ковидиотте е простено:))''''Вярно си много кух..''Я първо ни обясни как се прави PCR тест на дробовете, ''съдържателни'' разбирачо!? Явно нямаш никаква способност да осмисляш това което пишеш!?

9

Анонимен

преди 3 години

през следващите 14 дни редовно ще им се взимат проби от ану сите за да се следи състоянието на карантинираните.

8

Анонимен

преди 3 години

И сега, какво, да не ходим в Гърция на почивка, че току виж, и нашият хотел може да затворят ли? Като пишете такива неща, напишете и името на хотела, иначе се получава една обикновена клюка. Каквото и лошо да напишете за гръцките курорти, така не може да задържите хората, да не почиват там!

7

Анонимен

преди 3 години

какво е положението с хотела на наш виден партиен функционер в халкидики, има ли алъш-вериш?

6

Абе

преди 3 години

Тея луди ли са?Не са ли чували за Мангъра?

5

до 2 от славянин

преди 3 години

''отрицателен тест се дава при вирус в дробовете, но ти ти си задръстен и не би могъл да знаеш, нищо на ковидиотте е простено:))''''Разбирачо'', и на кого му вземат натривка от дробовете бе, на всички им вземат от носоглътката, ти наистина си ''разбирач''-телевизиот! И въобще осмисляш ли какво си написал!?

4

Анонимен

преди 3 години

Абе, не ви ли се струва, че словенина по приказките си прилича на един друг наш карикатурен герой- мангъра. Пък и вижте какво типично славянско име- Мангър. :) Да знаете, самозвания доктор пише тук под прикритието Славянин. ;)

3

Анонимен

преди 3 години

Словенина- най- умният човек на света! Пред него и Нобеловите лауреати бледнеят...Хаха!

2

алоу разбирача

преди 3 години

отрицателен тест се дава при вирус в дробовете, но ти ти си задръстен и не би могъл да знаеш, нищо на ковидиотте е простено:))

1

славянин

преди 3 години

В нормалните държави при отрицателен тест за коронавирус карантината ти се отменя, но византийците не са от нормалните!