638

Анонимен

преди 3 години

Иван Костов, Богомил Бонев и Евгени Дайнов подкрепят всички протестиращи и имат идеи за новото управление.

637

Анонимен

преди 3 години

Кой още Герберски *** Не е разбрал.Че Ерата Борисов ПРИКЛЮЧИ! Никой няма да го остави повече.Да си разиграва коня из държавата! Проумейте го вече това! ОСТАВКА НА МУТРЕНСКИЯТ КАБИНЕТ! И на др ГЕШЕВ КАСКЕТА! Те са комплект! Прецедент да се иска оставката на гл прокурор до сега! На предните НИКОЙ НЕ ИМ Я Е ИСКАЛ! А на този я искаме! Защо ли?! -:) ЗАЩОТО БЕШЕ 'ИЗБРАН' Под МАСАТА!ОСТАВКА!

636

Анонимен

преди 3 години

Румен Петков, Румен Овчаров и Мая Манолова застават твърдо зад протестите и се надяват делото им да успее.

635

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 645Как лъжете безогледно!!! Фигурантът избран с 3.5 милиона гласове??? Толкова не са гласували!

634

Анонимен

преди 3 години

Александър Томов, Румен Гечев и Александър Маринов поздравяват протестиращите и им пожелават успех.

633

Анонимен

преди 3 години

Ей ще уморите Тиквето накрая,нямате никаква милост!

632

Анонимен

преди 3 години

На практика се получава така,че наследниците на тези,които накараха 2 милиона българи да напуснат България сега искат да дойдат на власт.И това ако не е пародия...Визирам Иван Костов и Христо Иванов.Има и други разбира се.

631

Умник

преди 3 години

Абе вие полицаите защо пазите *** от народа и им правите кефа. Пазете обществените сгради. Тия ги оставете. Ние ще се оправим. Пратете после БТВ да ги снима как реват че са бити

630

Ден 31 от протеста

преди 3 години

Радев все още не подал оставка.

629

Ама айде де

преди 3 години

Какво се мотае полицията, а не разчиства. Протестът има положителна страна, сега голямата част от утрепкките са се събрали на куп и само трябва полицията да ги събере и извози. А третирането като прасетата бони от чума..... и след това нивото на обществото ще се вдигне

628

баш СПОНСОРА

преди 3 години

В. Божков : "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста". Коментар относно намеренията към главния прокурор - "Като го напра'име фигурант като Президента" .....

627

българин

преди 3 години

Тези хора от полицията пазещи властта.Ги съжалявам много!Нареждат им тези силните на деня.Да правят това което Те самите искат! И се вкарват някакви членове и закони за законността в държавата.Ама Те много правителства започваха мандадите си и ПРОСТО НЕ ГИ ИЗКАРВАХА! Самият дрБорисов.НЕ Е ИЗКАРАЛ НИТО ЕДИН ДО СЕГА! СЕГА ПЪК ПОЗНАЙТЕ КОГА ЩЕ ИЗКАРА И ТОЗИ! Таман никога! Прокълнат е тоя човек! Куцус! ВЪРВИ СИ С МИР др БОРИСОВ! Времето ви просто ИЗТЕЧЕ! До тук бяхте!

626

Анонимен

преди 3 години

до 673, кои хора се нахъсват, че нещо не разбрах?Протестиращите на улицата дразнят хората.Нещо си се объркал или нарочно подвеждаш.На теб ти трябва тест, но той е друг.В полицията ще ти го предоставят с един детектор за лъжа.

625

Анонимен

преди 3 години

Само тиквеният дядка с ГРОБ-а не взима пари. Той е смотан и мирише, затова неговите съселяни не го харесват.

624

Анонимен

преди 3 години

Всеки български гражданин би трябвало да отговори на въпроса "Ще дадем ли на сините болшевики да дадат властта на червените болшевики, сваляйки г-н Генерал Борисов избиран многократно от демократичната общност да поведе борбата с корупцията и червената аристокрация?" с категорично НИКОГА!

623

Факт

преди 3 години

Цитираната по-долу немска телевизия ZDF е копие на телевизията на БСП у нас. Какво да кажат немските другари ? Ами , ще наплюят Борисов и България. Иначе с радост идват да пекат тлъстите си комунистически *** по Черноморието. Ееееех, соц любим, как ни го отне демокрацията !

622

Анонимен

преди 3 години

Минеков продаде 15 статуетки за по 20 000 на Божков. Той е по-напред с 300 000, но пък беше принуден на издигне Мая Манолова за кандидат-кмет.

621

Анонимен

преди 3 години

ГРOБ, пуcкaйтe нa трoлoвeтe cи пo eдин тecт зa грaмoтнocт, зaщoтo cтрaшнo издишaт и мнoгo пoвeчe ви врeдят, oткoлкoтo дa пoмaгaт. Тaкa нaхъcвaтe oщe пoвeчe хoрa cрeщу ceбe cи. Дoвиждaнe нa кaлинки, миcирки и ***! Нямaтe мяcтo нa върхa нa държaвaтa!

620

Само питам

преди 3 години

До БезплатноА комунистите Радев, Корнелия и останалите срещу пари ли ги обичате?

619

Анонимен

преди 3 години

Бабикян искаше 1 000 000 от Бойко за ПиАР, а не ги получи. Явно е свалил мизата на 700 000 сега. Дори не ходи на барикадите, като Минеков.