Това, че във вашата фирма сте имали късмет, нищо не значи, защото има описани много обратни случаи: в Корея една жена върнала се от Китай и участвала в събранията на една секта стана причина да пламне цяла Корея навремето. Тя заразява пет човека, тези пет заразяват десетки и т.н. по веригата. Само че в Корея тия случаи ги проследяват и откриват почти всички заразени по веригата. Ню Йорк е опасан с КПП-та и всеки дошъл от опасен щат на САщ се подлага на двуседмична карантина. Това е положението
да..сервитьори.бармани.посуда.миячки.пом.готвач студена кухня.топла кухня.. ужас.толкова хора за 1 чиния ядене 100% заразени
Допълнително в БГ нещата се усложняват от сервитьори, които носят маски като лигавници, ръкавиците са мираж, за дистанция между масите да не говорим. Дезинфекция означава с един мръсен *** да замажат масата!А не рядко в чиниите се намират косми, та за хигиената в кухнята не ми се мисли!Но Ричард Алибегов каза, че в заведенията се спазват мерки и Тиквата се скъса да му угажда!
Ако всичко изприказвано от глобалната власт чрез масмедиите беше истина значи в нашата фирма от една коронавирусна колежки трябваше всички досега да сме коронавирусни и следвайки уверенията, че 80 % от заразените тази зараза я изкарват безсимптомно, значи 62-63-души от нас трябва да сме безсимптомни, но останалите 15-16 души трябва да имаме някакви симптоми - леки, средни и тежки, а такива въобще няма! Е как да вярваме на цялата тази властово-медийна над 5 месечна кампания, че е истина!?
По тези места има и СПИН и венерически болести. Но коронавирусът сега е на мода. От друго не се мре.
Поне сега през лятото с топлото време не е проблем да се проветрява, прозорци и врати да стоят отворени, но и това не се прави. А е нужно превотряване на макс или всичко да се изнесе навън - поне в част от заведенията това е възможно. Има и системи за озониране на въздуха и т.н., но и това не се прави. На една маса - не повече от двама, четирима на две съединени маси
Както вече много пъти писах - работя във фирма със седемдесет и няколко души и досега в нашата фирма само една колежка се оказа коронавирусна с минимални симптоми и се чудя как така тя не успя да разболее останалите седемдесет и няколко души след като и вирусът, и ''заразата'' са толкова ''страшни и яростни''!?
В бар Заxир на крайбрежната във Варна бармани и сервитьори са крили положителни тестове. Работното време на заведението е извън това на РЗИ и никой не ги е проверявал. За незапознатите това е заведението с най-голяма гъчканица, най-силна музика и освен това амфитеатрално разположение на бара. Като нищо заразата в Черно море е тръгнала от там.
Грамотността е потресаваща. Още на третото изречение имам съмнения, че списвачката въобще е посещавала училище.
Мутрите са собственици на хотели, барове, ресторанти и други заведения и затова все за тях се каканиже. Все пак властта в България е в ръцете на мутрите.
Опасни ли са заведенията за разпространение на коронавирус?