23

Нос Страдамоз

преди 3 години

Държавата която официално публикува доклад на сенатска комисия че се е намесвала в държавните избори на 56 страни за да постави на власт свои марионетки изведнАж се загрижила са собствените си избори.Гузен негонен бяга.Най-вероятно изборите в САЩ ще протекат както нормално протичат в всяка една западнала източноевропейска държава.- Компромати, донси и фейк новини за намаляване популярноста на конкуренцията и вой до небесата след загуба на изборите и обвинения в хакерски атаки и маниипулации...

22

По добре.

преди 3 години

По-добре за нас е да спечели Тръмп та да секнат напъните на гей.вете,пидерастите и джендърите да управляват света. Ще се намали и нелегалната миграция. Китай е за глобализма поради простата причина ,че комунизмът изначално е глобалистка идеология. Размиването на нациите Китай не го брига защото са най-многолюдните и тях никакъв интернационализъм и глобализъм не може да ги размие.

21

Сисо

преди 3 години

Нали уж бяха сьюзници .д

20

Анонимен

преди 3 години

Американците изтърват ли златният петел са най-прецаканите от всички.

19

пътуващ във времето

преди 3 години

успокойте се американофенчета,перчема ще бъде преизбран за да продължи разпада на сащ,след него черна жена ще стане президент и тя ще е последният!

18

Анонимен

преди 3 години

точно, хич не ги вълнува Байдън, защото са наясно че Президент ще е вицето му и докато не е ясно кой е няма какво да умуват за Байдън. И какво толкова се притеснява от техните социални мрежи и телевизии, нали не гласуват, какво го интерсува какво си пишат и говорят. поредните демократски пръдни, да си изкарат заплатата.

17

Анонимен

преди 3 години

е как да гласувам за джо-какво ми предлага? да продължи ерата на обонго-навсякъде да набута черни само заради цвета а не заради квалификация и умения, програмки за черните с които ще си осигури гласовете им а те - хрантутене на наш гръб,и накрая вицето му- черна жена (вероятна камала харис)пресидент, дали ще чакат 1-2 месеца да я сложат за президент през задния вход щото иначе няма как да я изберат.

16

Анонимен

преди 3 години

алооо #16,какво може да докаже либераста продажник бре,дори и не могат да измислят лъжи като хората,*** съчинения като сега и'ди-ота демокраст съдия,който разрешил да се вземе днк на Тръмп щото някаква имала рокля от преди 30г и я бил изнасилил в съблекалнята на магазин докато пробвала дреха!!!направиха сащ за смях.Кой е изгонил Тръмп- демократски слуги,които не работят за държавата а за господарите си и трябваше отдавна да са в затора а не просто уволнени.Тръмп трябваше да използва техните методи а той е много мек към тия престъпници.

15

Анонимен

преди 3 години

разузнаването отдавна се държи от демократите,просто защото отдавна държат университети, училища, детски градина и излиза едно такова облъчено поколение,в техни ръце са медии, бизнесите, съдебната Система и затова "анализите" им са според както им поръчат.Затова и не спряха 4г да саботират Тръмп.Джото освен с измама,няма как да бъде избран,всичките им опити да махнат Тръмп предсрочно удариха на камък,Обонго беше катастрофа за Америка и Тръмп успя да я вдигне на крака,но либерастите нямат спиране,метастазите им са навсякъде.

14

Анонимен

преди 3 години

Американското разузнаване - Това същото разузнаване ли е което доказа че Тръмп е спечелил предишните избори с измама и манипулиран вот ..... или това е чисто НОВОТО Американско разузнаване, което Тръмп преустрои ,като изгони неудобните и несъгласните с неговата политика. За кабинета му знам че всички са съгласни с него , щото те тия които бяха несъгласни или го слушаха какво приказва без негово разрешение / скандала с разпорежданията към Украйна / , ТЕ всички си заминаха-доброволно или насила.

13

Дрън

преди 3 години

Разузнаването на САЩ: Китай иска Тръмп да се о с е ре Русия - Байдън да му смени памперсите. На кой му пука?11845

12

да,да ама не

преди 3 години

Каквото и да дрънкат всичко е пари, власт, зони на влияние! Русия не ще Байдън в газовите тръби на Украйна - това са пари и зона на влияние! Китай не ще Тръмп заради търговските заигравки и не само, а това са много пари! Политиката си е търговия отвсякъде!

11

Анонимен

преди 3 години

Байдън е гейолиберал, китайска подметка в смисъл- ултраглобалист защитаващ аутсорсинга към чайна! Естествено пекин ще иска националиста Тръмп да загуби през ноември, което ще отслаби Америка. Що се отнася до Путин, той подкрепя индиректно Тръмп, защото с него могат да стигнат до споразумение както за статута на Украйна, така и по въоръженията! Това е куриозно защото и двамата са националисти и твърди политици, но " тайната" е в крайното олевяване на демократите в Сащ, за тях всичко е глобализъм

10

Анонимен

преди 3 години

Тръмп насъска Китай и Иран срещу себи си и дори очетка едни ирнски генерал, колкото повече вият комунистите и аятоласите толкова повече рейтинга на Тръмп се вдига. Тръмп ги е минал всички демокрасти със 200.

9

Кой е непредсказуем?

преди 3 години

Хъ. Китайците, които се опират на четири хилядолетия опит в държавността, смятали Тръмп за непредсказуем, а Байдън - не? За кого всъщност работят хората от разузнаването, пробутали този доклад?По-скоро китайците се облизват с нетърпение за много вероятния вариант, в който Байдън сяда за малко в Овалния кабинет, гътва се или изпада в очевадно слабоумие, и... вицепрезидентката казва: "Здрасти, аз съм начело." И Щатите падат в пропастта. Направо сбъднати мокрите сънища на чичко Си Дзинпин.

8

Анонимен

преди 3 години

Тръмп трябва да спечели Байдън ще съсепе Сащ

7

За всичко около нас

преди 3 години

вината е в медиите.Тиражират мненията на собствениците си,коитоимат икономически интереси,и чрез журналистите на каишка(пишещитова,за което им се плаща)манипулират общественото мнение,сякаш ефондова борса.Истината за тях не е съществена,или се цитира извънконтекста и тълкува превратно,за да обслужи тезите на манипулаторите.Ние категорично не сме изключение-водещи и репортери знаят чия ръкада целуват и с каква по.мия да ни заливат.Хилавите протести се представяткато щурм на Бастилилията.

6

Анонимен

преди 3 години

Обама нямаше никаква политическа идеология или кауза - перфектния политик марионетка и затуй си изкара два мандата успешнол Тръмп има и кауза и иделогия един от малкото съвременни революционери и затуй не се харесва на много хора. Тръмп е най-великият президент на САЩ. Антифа и подобни обаче са превърнали медии като Таймс и Ню Йорк и СНН на вестник работническо дело и искат гражданска война. Тръмп е американският Орбан.

5

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Като чета подобни статии оставам с впечатлението, че САЩ се управляват от всеки друг, но не и от американците! Което не е вярно, защото САЩ вече се управлява от само едно място - Кремъл !

4

Анонимен

преди 3 години

По принцип руснаците си симпатизират на републиканците,с Буш се разбираха прекрасно,а Китай са глобалисти и естествено са с глобалистите,а в Тубата може да видят интервютата на американски политици защо американците са избрали Тръмп,просто защото не са искали Шорос да влиза в белия им дом чрез Клинтън,те си го казаха в прав текст.