10

Анонимен

преди 3 години

Вече тоя ковид 19,ни омръзна , наближава ковид 20...за нови пачки,не чакайте оставка)

9

Влади водката

преди 3 години

Забелязвате ли, че европейските държави се стремят да ограничат вируса, за да не им се препълнят болниците, защото така няма да се помага нито на ливидните, нито на другите пациенти.? А нашият очилатко скрит гей ни казва, че няма да се пазим, а ще отваряме нови легла, където ще лекуват лекари от всякакви специалности. Някаква странност не долавяте ли нашия подход?

8

Анонимен

преди 3 години

До До 4Пишеш Ад блок или Адблок плюс и инсталираш програмата и няма да имаш реклами.Има и други програми,но това са стандартните и са безплатни.

7

Анонимен

преди 3 години

Вчера са пристигнали два кораба на Варненското и Бургаското пристанище натоварени с хиляди КПП-та и химически тоалетни. Факта че медиите не спират да бълват информация относно вируса въпреки дълеч по-важните неща които се случват в страната и отказа на правителството да подадат оставка, говори че има план в действие който много скоро ще разберем

6

Анонимен

преди 3 години

Най-опасните зони в Европа са БеГе и Албания (доколкото и двете имат изобщо нещо общо с Европа щото на мен са ми пакистанско-ганайски).

5

До 4

преди 3 години

Това приложение ли е?

4

до 1

преди 3 години

Не съм е час братле но преди два месеца хвърлих един телевизор от третия етаж по същите причини поне не беше скъп :)

3

Анонимен

преди 3 години

Adblock... или Luna za iphone

2

Анонимен

преди 3 години

Па Швеция ... ко стана уе?

1

Здравейте!

преди 3 години

Някой от форума има ли представа как да махна гадните реклами на Днес бг или да спра да влизам в тоя сайт! На ръба на нервите съм да блъсна телефона в земята! Благодаря ви предварително!