21

Анонимен

преди 3 години

Тук има хора които мразят Роналдо повече отколкото обичат любимите си отбори и играчи.

20

Анонимен

преди 3 години

е кво има да пиша име, ще пиша след мача да го обсъдим дори и Барса да се класира, няма да се покрия, спокойно.

19

Анонимен

преди 3 години

Всичките пъпчати фенчета на Меси дето подскачат и пишат коментари довечера ще се покрият не в миши дупки ами направо под земята Барса като отпадне от Наполи.

18

Българин

преди 3 години

Има ли още такива, които питат кой е най-добрият?

17

Анонимен

преди 3 години

Пъпчасалите фенчета на меси, какви са злобни. Баш като Бълхата.Ама това непроменя Абсолютния крал на футбола - CR7.Меси като направи, нещо в друг отбор елате се обадете. До тогава втора цедка. Верно от Иниеста на сам меси няма голям трофей. Очевидно няма и да има.

16

АнонимеН

преди 3 години

МАГИЯТА НА РОНАЛДО Е, ЧЕ ПО ЦЯЛА НОЩ ГО ПОРЯТ АФРИКАНЦИ С ПО 11 ИНЧА , А ТОЙ НА ДРУГИЯ ДЕН Е КАТО НОВ

15

фергюсън

преди 3 години

Роналдо всяка година трябва да получава по един ОСКАР !!

14

Анонимен

преди 3 години

Юве просто не достигна нивото на Роналдо.А реал без Роналдо няма ниво в ШЛ.

13

Анонимен

преди 3 години

Юве така и не достигна нивото на Роналдо.Реал пък им липсва Роналдо.

12

Анонимен

преди 3 години

Меси е мн добър, но за да станеш крал теябва да излезеш от зоната си на комфорт. А той не излезе. Седи си в Барса и чака да му купуват звезди. Така няма, как да си най големия.Отделно неуспя и нищо с Аржентина, още по зле. Бога на футбола не донесе нищо на Аржентина. Слабо много. Барса просто има голямо лоби. Всеки го знае. Дузпалона.

11

Анонимен

преди 3 години

Златните топки не винаги имат значение. На меси няколко не бяха Негови. Едната беше за Иниеста сис сигурност. Джуджето е алчно и нагло. Роналдо вианги е бил джентълмен и обичан. Има най високия скок, най силния удар, успява да е лидер на всякъде, голове с глава и задно ножица с най високите удари в историята, европейско първенство, 3 пъти подред ШЛ абе кво да говоря. Абсолютен крал на футбола и човек.

10

Анонимен

преди 3 години

Кристиано е голям, но Меси е номер едно. "Богът на тази игра", както бе наречен миналата година от един от най-култовите британски коментатори Мартин Тайлър.

9

КРАЛЯ

преди 3 години

Краля на спорта- КРИСТИАНО РОНАЛДО ДОШ САНТОШ АВЕЙРО ! Най-обичаният и успешен спортист на всички времена ! По-велик не ще се роди ! Да живее КРАЛЯ !

8

Пян Гъ

преди 3 години

Браво на КР - най-големият в последно време!

7

Анонимен

преди 3 години

Големият меси който без Иниеста вече 4 г няма трофей :) Няма и да има.Единственият крал на футбола е CR7Всичко останало са празни приказки на мечтатели от Барселона. Един залязващ клуб, който спечели първата си евротитла едва края на 80те.

6

Анонимен

преди 3 години

Злобните фенове на джуджето са като него комплексари. Кралят игра за 3 отбора и постигна успехи във всички. Отделно спечели европейското с малката Португалия.Абсолютен крал. Пс: за тоя по долу. Много Немогат да вкарат и дузпи. Ако гледаше футбол, щеше да го знаеш.

5

АнонимеН

преди 3 години

СВЕТОВНАТА ГАДОСТ КОЯТО СЕ ПОРОДИ ОТ КОРОНА ВИРУСА ВСЕ ОЩЕ ВЛАСТВА!ФУТБОЛА Е ОБЕЗЛИЧЕН И КОЛКОТО И ДА СЕ ОПИТВАТ ДА ГО РЕКЛАМИРАТ СЪС ФАЛШИВИ НОВИНИ ТОВА НЯМА ДА ПОМОГНЕ!НЯМА ЦЯР ФУТБОЛ!ИМА ЦАР КОРОНА ГЛУПОСТ В МОМЕНТА !

4

АнонимеН

преди 3 години

КАКЪВ РЕКОРД ЩЕ ПОДОБРИ В СЕЗОН ДЕТО НЕ ГО Е ИМАЛО ПОЧТИТОЛКОВА СА ГО ЗАКЪСАЛИ ОТ ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ, ЧЕ СЕ ЧУДЯТ КАКВА ЛЪЖА ДА ПУСНАТ ДА ПРИВЛЕКАТ МАЛКО ВНИМАНИЕ КЪМ ТОТАЛНАТА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ ДА СЛЕДИШ ТОЗИ ИЛИ ОНЗИ МАЧ!!ГЛЕДАЛ ЛИ СИ 1 МАЧ ГЛЕДАЛ СИ ГИ ВСИЧКИТЕ :D--------------------МАРШ НА ПРОТЕСТИТЕ !! ХЕМ НЯКАКВО ЗАБАВЛЕНИЕ ХЕМ ЩЕ СЕ РАЗТЪПЧЕТЕ ДА СВАЛИТЕ НЯКОЕ КИЛЦЕ

3

АнонимеН

преди 3 години

ФАЛШИВА НОВИНА НИКАКЪВ РЕКОРД НЕ Е ПОДОБРИЛ!!!!Ференц Хирзер е унгарски футболист-национал, нападател и треньор. Започва професионалната си кариера през 1913 г. През сезон 1925 1926 като играч на ФК Ювентус изиграва 43 мача с 50 гола.-----------ЦЕЛТА Е ДА СЕ НАПРАВИ РЕКЛАМА НА ПРОГНИЛИЯ ФУТБОЛ И ДА СЕ ОКУРАЖАТ ЖАЛКИТЕ МУ ГЛЕДАЧИ :D

2

Щерю

преди 3 години

Голям футболист! Това момче струва колкото цял отбор...