17

Анонимен

преди 3 години

Аз мразя метежниците!

16

АНОНИМНА

преди 3 години

ПРОТЕСТА Е НА БСП И НА РАДЕВ

15

Хм !?

преди 3 години

Браво на протестиращите! Така се пише история. Нищо, че ,,кирякстефчовци", ,,иванчохаджипенчовци" и ,,покръстьовци" са недоволни. Годините показаха, категорично, че тези недоволните са изхвърлени от историята!

14

Анализатор до 11 мхм

преди 3 години

МХМ, при демокрация управлява мнозинството, посредством избори, а малцинството приема изборния рузултат и чака следващите избори. Друг досега по-добър вариант при който народа да управлява не е открит.В момента наблюдаваме ситуация при която малцинство иска да наложи своята воля над останалите, говорейки от името "на всички", "на народа" и пр., без да са упълномощени от останалите чрез единственото законно средство-изборите.Когато малцинство иска да се налага над мнозинството си е диктатура.

13

народна

преди 3 години

A ПРАВАТА НА ДРУГИТЕ КОЙТО НЕ ИСКАТ ДА ПРОТЕСТИРАТ НЕ СА ЛИ НАРУШЕНИ ЗАЩО ТЕХНИТЕ ПРАВА ДА СА ПО ВАЖНИ ДТ МОИТЕ ДА СЕ МАХА ТАЗИ ТЪЛПА

12

На Иван брат му

преди 3 години

Мнението се заявява на избори. Не по улиците и площадите. Явно само неандерталците по улиците и кръстовищата не го разбраха.

11

Истината

преди 3 години

БСП протестира... Не народа от няколко милиона души !Ами за това не ги подкрепям протестите !!!Точка по въпроса !

10

мхм

преди 3 години

Александър, заповядай на площада да заявиш мнението си. Демокрация е. Заяви го и на управляващите. Те ще те чуят ;)

9

от КАТ

преди 3 години

Застоят на кръстовище, обратният завой и завоят в ляво са забранени! Протестирайте колкото си искате, но после да не ревете когато трябва да плащате всички актове с глоби!

8

1

преди 3 години

До xПак ще ги изненадат! После пак ще реват, че полицията де им е докладвала за намеренията са! Те искат да им се казва, какви са плановете. То бива простотия , но да искаш някой да издава стратегията си не бива!

7

до х

преди 3 години

До xА ти що си паркирал Голфа на тротоара?

6

до 3

преди 3 години

Точно така като теб са говорели и чорбаджиите с фес на главата преди 150 години, по време на Априлското въстание...

5

Бау

преди 3 години

На тези, които подкрепят блокадите, те просто не им пречат. За това са толкова силни. Ако им разваляха техния комфорт ... малее рев до небесата :D

4

x

преди 3 години

Защо полицията се намесва избирателно? Онзи ден ги разтуриха, днес не ги пипат. Законът не се ли прилага ежесекундно и еднакво всеки път.

3

До протестиращите

преди 3 години

До кога тези протестиращи ще нарущават правата на останалите граждани. За тях няма ли закон. Срам и позор.

2

Анонимен

преди 3 години

Вместо да пуснат бусове да извозват протестърите към ареста...

1

Александър

преди 3 години

Тези протестиращи изчерпиха кредита на обществено доверие. Това е малобройна тълпа от неуравновесени умствено и емоционално хора. С нарочното блокиране на кръстовища те показаха, че явно нямат никакво намерение да зачитат правата на останалите си съграждани. Това е свръх-нагло! Покриваме ги с безразличие, презрение и забвение. За обществото ни те не съществуват. Точка.