29

Анонимен

преди 3 години

Вирусът е пуснат с цел,да се освободи здравната и социалната системи от стари и млади болни хора.Преди години един японски премиер настояваше да се разреши естеназията,защото искал,като се пенсионира,да му бият инжекцията,за да освободи социалната!Вюесто война," световните мъдреци" изюислиха тоя вароант.Звучи конспиративно,но и логично.

28

изобщо не е изтърван

преди 3 години

До Анонимен 18Напротив,тестват го и внимателно наблюдават какво се случва!Този е сравнително безвреден,следващите ще са страшни!Но това е!До като умните се наумуват,лудите беснеят на воля!

27

Svetoslav

преди 3 години

Ако не можеш да го обясниш на баба си, значи нищо не си разбрал.Това тук е много професионален жаргон, с който прикриваме колко малко знаем.

26

МаневТъпанев

преди 3 години

Тоя говори абсолютни лъжи. Вирусите ни разболяват, не само този, значи успяват да проникнат в клетката. Има нещо "спинно"в главата му. Вирусът на спина е ретро-вирус, сходни РНК елементи има, но като цяло короната е различна. И имунната система си реагира, иначе нямаше смъртността да е толкова ниска.

25

--

преди 3 години

Никои конкретни мерки не ти дават вероятност над 50% да се предпазиш от заразяване, ако напускаш дома си и не дезинфекцираш всички предмети и храна, с които влизаш в досег.Въпрос на личен избор тогава е дали да си подчиняваш съществуването на опасността. Стига вече с промиването на мозъци. Изграждането на ценностна система и разбиране на живота извън логическите правила, действащи в него, убегва на всички компетентни и учЕни.

24

Анонимен

преди 3 години

Какво уникално видя па тоя... Те всички RNK вируси така се размножават - карат твоите клетки да правят техни копия. Това се учи в 7 клас по биология. Нито съм лекар, нито съм в училище. 7 клас карах преди 20 години и още помня какво пише в учебника. Добре че е тоя маймун да ни каже колко неверотно "уникален" бил САРС-2. Също толкова уникален е, колкото и всички други РНКа вируси. Аман от PR вече.

23

Д-р ДивоК

преди 3 години

Ето така се прави, пускаш мнения различни, дори откровено разнопосочни, по възможност с богата информация от полуистини и пълни измислици. Според някои е опасен, а според други не толкова. Според някои е биологично оръжие, а според други нормален вирус със своя специфика. Но всичко това цели само едно: да се създаде впечатление, че все пак има нещо различно от други години и това все пак изисква някакви мерки. А истината е проста-нищо различно от нормалното на епидемиологично ниво!

22

dan

преди 3 години

Да, има вирус,който не е по-опасен от този на свинския грип примерно! Ако беше толкова опасен, колкото твърди доцентът, защо 70-80 % от хората го изкарват безсимптомно? Защо в Швеция, която е с едни от най-лабавите мерки, няма масов мор? По статистика няма общо повече умрели отколкото миналата или по-миналата година, просто вместо инфаркт пишат причина за смъртта - ковид!

21

Анонимен

преди 3 години

Накрая изплю камъчето,че му трябват 1 милион евро от държавата.Винаги става въпрос за пари!Но винаги е в името на народа,да не си помисли някой,че е за друго нееее,не е!А ние мижиме да ни лаже!Писнало ми е от такива псевдо изобретатели!!!!Феодален старец!

20

Off

преди 3 години

До сега не се е чуло някой да го кара 2 пъти. Нещо повече - в Швеция кривата на новозаразените се изравнява - започва да прилича на плато - по 200-300 нови на ден. Швеция, където почти никакви мерки за предпазване няма. Защо не ги повтаря?

19

До Анонимен 19

преди 3 години

Не съм доцент или професор, нито вирусолог или имунолог....................но нивото на вирусния товар зависи от концентрацията на вируса в единица обем въздух!Затова за лекарите-инфекционисти, работещи със заразени с КОВИД-19 има голям риск да се заразят!!

18

Анонимен

преди 3 години

Този вирус е 100% биооръжие! Най-вероятно изтървано.

17

Анонимен

преди 3 години

Хайде много моля някой доцент да обясни от какво точно зависи нивото на вирусния товар!Нищо друго не ме интересува. Само се говори за него и никой не каза при какви случаи на заразяване се товарим много и при какви малко.

16

Стършел

преди 3 години

Защото, който си го е отнесъл веднъж, се пази, не ходи с рогите напред. Освен това, на този етап заразяването все още не е "масово", нормално е, че процентът на повторно заразени е съвсем незначителен.

15

Защо не се заразяват

преди 3 години

Повторно болните ли? Елементарно, стоят си вкъщи 30 дена болничен а след това са с по три маски и внимават МНОГО. а може и втория път да ги карат по леко. Всичко е възможно. С този нов китайски вирус.

14

Щирлиц

преди 3 години

Защото стадото трябва да бъде стригано,и водено доброволно на заколение.

13

преди 3 години

Ако хората не изграждат имунитет, защо не неблюдаваме масово заразяване на вече боледували и излекували се хора ?

12

Анонимен

преди 3 години

Има един вирус по-лош от короната и той се нарича Боко 20.Двата вируса се разпространяват едновременно. Пазете се от тях.

11

56789

преди 3 години

Май вече е време братята миролюбци,дето го създадоха,да вземат да кажат как се мори това чудо.Достатъчно неосигурени шебеци измряха при тях,разтовариха си социалната система,сринаха търговията на жълтите,с две думи ,без *** пушка спечелиха войната.

10

Анонимен

преди 3 години

До 1111111Ако мислиш, е всички лъжат, имаш сериозен проблем. *** при психотерапевт или психиатър, по твой избор. Може и да ти помогнат, а може и да не могат вече.