353

Анонимен

преди 3 години

По-противен от Борисов и Доган е фигурантът. Гади ми се от самодоволната усмивка на този страхливец и кариерист!

352

Владо

преди 3 години

И природата е против терористите.

351

Анонимен

преди 3 години

Идват безпртийните с нова партия

350

До 306

преди 3 години

Не ще докара новата партия на безпартийните

349

До 53

преди 3 години

Иска ти се да е ама не младия премиер с харема с новата партия ще е

348

Анонимен

преди 3 години

Оставаме в ес

347

Анонимен

преди 3 години

Абе цялата работа тръгна от това, че започнаха да преследват такива като Черепа. И изведнъж отнякъде се пръкнаха "компромати" с шкафчета и уж разговори на Борисов, в които обиждал този и онзи. И част от народа, къде платен, къде заблуден, къде и двете - се върза.Така и не разбраха, че по този начин работят за мафията, която уж искат да изгонят.Това, че работят за престъпниците, е ясно от лозунгите против главния прокурор. Не виждам той пък какво им е направил.

346

И те така

преди 3 години

До Анонимен 417Как да не става приател ходи виж как е Македония, Сърбия, Албания те са 20 годнини на зад Искате БГ да се промени и да стане европесйска сила на мига Слаб народ слаба държава

345

Пепи

преди 3 години

Протестираите си колкото искате само не ми блокирайте за да не мога да си ходя на работя..Няма да обикалям цяла софия заради 10 палатки

344

Александър

преди 3 години

Тези протестиращи изчерпиха кредита на обществено доверие. Това е малобройна тълпа от неуравновесени умствено и емоционално хора. С делата си показаха, че явно нямат никакво намерение да зачитат правата на останалите си съграждани. Покриваме ги с безразличие, презрение и забвение. За обществото ни те не съществуват. Точка.

343

Анонимен

преди 3 години

Добре де, някой журналист не се ли сети да зададе следния въпрос на т.н. "протестиращи": Щяхте ли да се сетите да излезете на протест, ако не беше спец-акцията на Христо Иванов? А отговорът ще е НЕ. И тогава веднага щеше да лъсне цялата фалшивост и подготовка на този "протест". Довчера тези лентяи си седяха вкъщи и пиеха ракия, и изведнъж се сетиха, че има мафия, корупция, и че всички са назначени (само) от Пеевски. Не сте 80% ***, според мен сте поне 95..!!!

342

Анонимен

преди 3 години

Ами съсипана е след 30 г експеримент с демокрацията.Просто в България демокрацията не успя да хване и да се получи нещо добро.При българите тази иначе добра за западняците система не сработи.Тук или олигархия или анархия каквото гледаме в момента.Да ти дойде на ум ,че няма да се подчиняваш ни на законите на страната ни на полиция ,парламент,правителство....

341

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 415Ма какъв Божков, бе, герберско писоарче? Къде е той? На кого плаща? Бре колко дни съм бил вече на тоя протест, пък никой не ми дава пари. И Божков, и управляващите мутри са бандити. Само дето управляващите са толкова страшни мутри, че даже Божков го е страх от тях и с десетилетия го рекетираха, както стана ясно.Не ни пука за Божков. Искаме всички дебели СИК-аджии да страдат до последния си дъх и да се изметат от политиката незабавно! Зацепва ли ти мозъчето?

340

Анонимен

преди 3 години

Респект за протестиращите! Няма да се предадем и няма да мълчим повече!Който е унищожавал България да си плаща!Народът ще му поиска сметката!Оставка!

339

Анонимен

преди 3 години

Божков наистина е много умен. Никъде не се споменава нещо за него, а тия конци май точно в неговите ръце свършват. И парите има, и контактите и 30 години успява да е над властта (който и да я притежава) и над която и да е най-силната мафиотска групировка за момента... Божков винаги оцелява или между капките или стои над всички останали.А Бай *** си го иска обратноооо

338

Анонимен

преди 3 години

Чери Радев вън от Дондуков!

337

Анонимен

преди 3 години

Предпочитам Трифонов за президент отколкото Радев черепа!

336

Rex Mortus Nei

преди 3 години

Търсете краля за да убиете царя. Но отсега ще ви кажа, този който влезе в храма на краля да носи меч! Драконът крал ще убие това нищожество!

335

Анонимен

преди 3 години

То е ясно,без бой няма да се отпуши столицата!

334

............

преди 3 години

Слави-президент!