284

Анонимен

преди 3 години

Просто ми разбиват сърцето! А главния илюзионист кога ще слезе да покаже коронния номер на политическите фокусници - Юмрука на Че???

283

Анонимен

преди 3 години

Какви хиляди ще се събират не е ясно. Къде в страната има толкова червени *** и наркомани. Това не е възможно. Измишльотини. Като не могат да спечелят с бюлетината, наблягат на простотията. Комунистическите идиотизми са известни.

282

До БСП

преди 3 години

Кажи им го ! Даже и милиарди !!Имам съмнение,че и от галактиката Ореон ще кацнат симпатизанти на Радев !

281

До Иван Козарев

преди 3 години

Яяяяя,много си лют бе,козар скопен !Брях,брях,брях как ги бие в нета !

280

Анонимен

преди 3 години

За вашето добро настроение Триото Отровните черепчета ще изпълни "Песен за Смъртта". От тротоара обаче, без да блокират кръстовища.

279

БСП

преди 3 години

В момента се събира най-мащабния протест в историята на България!! Тази вечер милиони Българи ще са по улици и площади!!Тази вечер Бойко ще усети народната "любов" и ще си теъгне!!

278

тц, тц, тц...

преди 3 години

До Иван Козарев-Балкан'баси лудия народ се мота тука.

277

Анонимен

преди 3 години

Гербави тролчеа, давайте, пишете като за последно. Защото довечера парите спират.

276

До 338

преди 3 години

Абсолютно !Две мнения по въпроса НЯМА !Вече е лесно !Който не ни вярва на нас с колегата ,нека напише в Ю Туб :януарските събития 1997.

275

Анонимен

преди 3 години

Боко май ще го настигне оня ад за който говореше....карма, кво да го правиш ...

274

Анонимен

преди 3 години

Ха, сега дъ им съ радва Радку Фърчилуту!-)

273

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам ви, хипстъри. Толкова сте сбъркани, че не знаете по коя земя ходите. Като пуснете брада и се смятате за интелигентни. И миришете, отдалече. Изглеждате нечистоплътни, пияни сте, дрогирани сте, злобни сте. Не умеете нищо, освен да крякате.

272

Асан Карагъзъ

преди 3 години

За мене има ли палатка?

271

до ананимен

преди 3 години

Луканов и Виденов фалираха държавата бе,философ !--------------Не помнят щото или не са били родени или са били пеленачета!Имнно Луканов и Лилов устроиха вътрешно-партийния преврат.Луканов изнесе 8 милиарда долара в Западна Европа (Швейцария или Люксембург никой не узна)Обяви Бг в "Несъстоятелност" (фалит)Падписа планът" Ран" и Е....А лелята на икономиката, промишленоста и външните пазари на Бг.Останалото много точно си го описал ти.

270

Рамзан Кадиров

преди 3 години

Каква жалка с-бирщина от червени психично болни хомосексуалисти, наркомани и квартални продавачи на ганджа... Паноптикум на комунистическите ур0ди и гнусни леви дегенера-ти

269

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 331А кой нормален, работещ човек може да си позволи да дойде в 12 ч. на обяд през работен ден в София на конференция на ГЕРБ?

268

БСП

преди 3 години

Герберските *** тук са се активизирали.Като глутница хиени сте, нахвърлила се върху прострелян лъв!!Но Българския Лъв ще се изправи!! Битката тепърва започва!! Президента е с нас мафиотски ***

267

Анонимен

преди 3 години

Кой нормален, работещ човек ще може да си позволи цял ден да виси в някакви палатки, шатри и т.н. подстрекаван от три лица със съмнителни хигиенни навици, в разгара на световна здравна пандемия. Питам аз и отговор не искам.

266

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНяма нужда от предварителни избори и плащане на милиони евро,заради няколко крадливи олигарха като Божков,които бързат да вземат властта:Ако евентуално ГЕРБ паднат,идват - Цветанов,БСП,Мая,Костовисти,ДСБ,ДПС,турците.А сега са ГЕРБ и ОП.Който е с патриотите,ще действа за оставане на ГЕРБ до края на мандата,а след това,каквото реши народа на изборите.

265

Анонимен

преди 3 години

Тоя същия дето беше ортак на Луканов и на Виденов, Ахмед Доган, сега има частен плаж и Борисов не смее да го бутне 10 години. Заслугата, че сега живеем що годе нормално не е на Борисов, а на отворените пазари и ЕС. Но негова заслуга са пропуснатите ползи и потенциалът за растеж, който губим всяка година заради корупция и кражби. Ако ни управляваше ефективно правителство, а не крадливи мутри през последните 10 години, сега можехме да сме на нивото поне на Чехия и Унгария, а ние изоставаме от тях.