324

Кака Мара

преди 3 години

Днес един човек каза за Радев,че е "сватбен генерал"!На въпроса - Какво е това?-" Ами, назначен е да организира сватбата, а иска да спи с булката! ":-)))

323

Голямата заблуда

преди 3 години

Голяма част от населението иска развитие и промяна в държавата.Разликатае обаче,че тази част иска това да стане по демократичен начин,с провежданетона избори когато им дойде времето,а не с ексцесии,предизвикани от жадни завласт лица.Това не се разбра от РР и камарилата му,които сънуваха революционна ситуация и узурпиране на властта.РР,Божков,с ексклузивното участие на Цв.Василеви прокопиевите кръгове и актьорското майсторство на триото,Мая,ХрИв прелъгаханякои,платиха на други,но ...не стана

322

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБерастката *** се тресе от паника и разделение. Мухобойко предаде щафетата на говорителчето от ВМРО, а тролчетата са плъзнали по форумите да бранят вождовете с маниери на *** ...

321

Деса Простакеса

преди 3 години

Другари, някой иска ли кафе?Уважаеми другари, някой да иска кафенце?

320

Анонимен

преди 3 години

Лесно е да си комунист в свободна държава, но я пробвай да си свободен в комунистическа държава.

319

Анонимен

преди 3 години

До тиквен Тонко Еееееееееее до скоро поне пишеше правилно.

318

Някой си

преди 3 години

Божков ще намери пари да им плати. Ако няма Дилян Пеевски ще помогне финансово. Има хора обаче дето са намразили ГЕРБ и не са платени. Отчаяни и без работа,какво да прави друго българинът?

317

Тонката

преди 3 години

Днес веднъж минах по Орлов Мост с колата,но го напртавих с кеф както никога досега:):):)Светофарите светят зеленоооооооо:):):)Данчо Караджов бате:):):)

316

Анонимен

преди 3 години

За кукловодите изход назад няма!За жалките подизпълнители- също!Тези, които изхитряха - Трифонов и Нинова,се спотаиха като мишки!Лежерните коментари по Фейсбук не хранят народна вяра, това ще се види напролет,а не по Маркет Линкс!Сегашната мимолетна еуфория към "лодкаря" Хр.Иванов и софийските психодесни ще спихне след 6 месеца!Като запее коса, ще видим резултата..

315

Никога повече БСП

преди 3 години

До 359 БСПДругарю, ако беше диктатура щеше да си в някоя тухларна или каменоломна с чук в ръка. Ама какво ти обяснявам вие това го умеете най-добре с диктатурата, корифеи сте в тази област.

314

Анонимен

преди 3 години

Импийчмънт съд и затвор за нищоправеца - Г. Марков!

313

Анонимен

преди 3 години

Всеки има право на мнение.

312

::ПЮЮ

преди 3 години

Време е Радев да почерпи с кебапчета и бира.Нали е народен човек?Кво се е стиснал?

311

до БСП

преди 3 години

Другарю, кога шъ обираме Мандрите със Сиренето и Кашкаваля???А, Луканкъ и Ракийкъ шъ има ли?Ми, другарките по колку пъти шъ ни пускат - по два или по три?Венсеремус, другарю!!!!!!

310

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБерастиии празнувате лиии ?Празнувайте че скоро ще ви секнат тролските заплатки. Крадците на държавни пари ще напълнат гащите скоро ....

309

Анонимен

преди 3 години

Е там може да им врътнат и по едно президентско . кафе

308

Профил на купувача

преди 3 години

Парите и или обещанията за политическо развитие са дадени,значи следваи работата да се свърши.Тя няма да има успешен край,властта няма да падне.Но участниците в опитите за сваляне си създават алиби-направихме,каквото можахме.Виновни ли сме,че хората не ни харесват,не искат ние да вземамерешенията кой къде може да се движи,смятат че им пречим.Остава утешението,че който е харчил пари за плащане на протеста,е генерирал заетост за няколкодесетки или стотици хора.А мечтите за власт са мокри...

307

Анонимен

преди 3 години

От 5500 души 15 са пили и кво !?!

306

Доклад

преди 3 години

При разрушаването на палатковите лагери са извършени и проверка с дрегер! От 15 лица 4 са от 0.75 до 2.4 промила. Установени са също така лица с креминално досие и един чужденец!Професори и IT - специалисти не бяха открити!

305

НОЩНО ШКАфЧЕ

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТО ЗАЕДЕ!!