57

Анонимен

преди 3 години

Правилно.Ако имат какво да кажат, ще бъдат чути.

56

Кметът

преди 3 години

Бизнесът иска да се издаде заповед за законно ограбване на българския народ. Същата ще се подпише от Бай *** и ще се изпълни от каскета и неговия антураж.

55

МАФИЯ

преди 3 години

БИЗНЕСА си има ДЪРЖАВА

54

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Така де, викайте си колкото искате, но не пречете да се правят далаверите !

53

Анонимен

преди 3 години

КРИБ - олигархична организация от мутренски тип. Къде бяха когато дружките им от правителството залостиха цялата държава?

52

Помня

преди 3 години

В началото на демокрацията всички си мислеха че могат да бъдат бизнесмени. Искаха продавач на краставици на маса с висше и английски език.Тези отдавна са безработни и сега са по кръстовищата.От всяко дърво cвирка не става.

51

Анонимен

преди 3 години

Т.н. "Бизнес" в България е сдружение на незаконно забогатели мутри, които от ден на ден стават все по-нагли. А правителството е техен послушен пудел. Затова протестира вече цяла България!

50

Данъкоплатец

преди 3 години

А бе, определете им една поляна на Витоша - хем ще си крещят и скандират колкото им душа иска, хем ще дишат чист въздух, хем няма да пречат на никого.Като данъкоплатец не възразявам Общината да им инсталира там химически тоалетни, а те да почистят поляната след като се напротестират и решат да се приберат по домовете си.

49

Shark

преди 3 години

Бизнесът какво друго би желал?! Например 7 дневна работна седмица, минимална РЗ за всички, мин. 2 вишУ и 4 езика. А, и ако може всеки месец да има ден без заплащане, ей така, подарък от работника за благодарност че работи. ДРУГО ДА ИСКАТЕ МОШЕНИЦИ ТАКИВА! БИЗНЕС, ТОВА НЕ Е БИЗНЕС А ШАЙКА ЗАБОГАТЕЛИ ПО НЕЗНАЙНИ НАЧИНИ СЕЛЧОВЦИ!

48

Ама

преди 3 години

Разбира се,поле да искаш!Отиват копат по една дупка и почват да викат Оставка"

47

Анонимен

преди 3 години

Домуса благодари на Боко - каква идилия!

46

До 49

преди 3 години

Дюде,на тоя свят не всички са АйТи-та, програмисти и кодописачи. Що не питаш момичета в най-близкото кафене/магазин колко получават и дали, и доколко им стига заплатата? Да не изреждаме и други...

45

Я па я..!

преди 3 години

Бизнеса и БСП само искат.

44

Анонимен

преди 3 години

Парите ли са истината ???

43

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Бе тоа бизнес дава работа, умнико. Поинтересувай се колко хора си изкарват хляба в частния сектор, може и да ти просветне.

42

мак

преди 3 години

Кои са тези подходящи места, някъде на май.ната си, нали, хора от "бизнеса"? А най-добре ще е да протестират пред телевизора, зърнат ли баце да речем, могат да пс.уват на воля. Хем ще им олекне на душите, хем няма да пречат на никого.

41

Съвет

преди 3 години

По добре е да се забранят протестите със заповед.

40

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Да и Земята е плоска, и Луната е абажур на конец, и вирус няма. Нещо за илюминатите и рептилите да кажеш? Начетохте се на щуротии в Интернет, а умствения багаж никакъв го няма, не различавате истината от фейковетв. Че и се изказвате... Скрий се и не ръси дивотии.

39

Анонимен

преди 3 години

Тя пландемията беше създадена да разруши съществуващия икономически модел на всякъде. Да се създадат полицейски държави, които в последствие ще се обединят в едно световно правителство . Свобода никога не е имало дори и в настоящия модел. Когато нормалните граждани решеват всичко чрез референдуми, тогава може да си говорим пак.

38

Sichtpunkt

преди 3 години

Следва да им разрешат на сметището!