46

Анонимен

преди 3 години

До ДемократИ за какво да сме благодарни? Че сме някакъв просяк, смучещ от която чyчyрка пуска повече ли? Кога ще може, да си стоим на краката, без да се налага, да сме зависими, не в геополитически смисъл, а просот в смисъл, да може да се изхраним и облечем сами, без да се страхуваме, че от някъде ще спрат кранчето?

45

Гошо

преди 3 години

До Германска пивоварнаЕвропейските пари ,нещо се загубиха и в скоро време не се очертават

44

Германска пивоварна

преди 3 години

В интерес на истината спад от 7% (дано е така) не е много в сравнение със всички други, акто се има в пред вид ситуацията с туризма и сериозното намаляване на гурбета в чужбина дето са основни елементи на нашата икономика. Проблема е, че отново е благодарение на европейски пари, които ще отидат по чекмеджета и за къщи в чужбина и няма да допринесат много за развитието на БГ-я.

43

Анонимен

преди 3 години

Най смазания народ в Европа сме. За това са виновни всички управляващи през последните 30 години. Ще гласувам за всеки,който ми докаже ,че ще вкара тази мафия в затвора.

42

еша

преди 3 години

кризата още не започнала и реалния спад ще е около 20-25% както и безработицата. Дано да не съм лош пророк, но с такива управляващи това ни чака.От друга страна ние сме си ги избрали или по-тояно казано ние избираме да ги изберат такива с нашата неактивност.

41

Lan

преди 3 години

Истинската криза още не е започнала!

40

стакмистика

преди 3 години

истината е друга

39

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 31Съветският съюз остави цивилизация по света.Ко каза ко!?

38

Минаващ

преди 3 години

Другари да ви напомня само, че при БСП безработицата беше 40%

37

дядо Мраз

преди 3 години

По Коледа стават чудеса !Вервайте ... и чЕкайте ... който е оцелял, може и да разхлаби колана празнично !

36

Анонимен

преди 3 години

Сами си натресохте диктатурата през 2009 с култ към личността към бивша "харизматична" мутра. Всеки таксиджия и всяка фризьорка тогава имаше календар с лика на вожда и му се възхищаваше какъв е мъжкар.

35

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Бойкономикате е била във криза ?!Сметките на минус все излизали.Цените европейските догонват,излъган *** вятъра да гони.

34

така е

преди 3 години

До Анонимен Потребител Ако брат ти е някакъв бесен чорбаджия и на фирмата му се носи лоша слава като работодател- и двама кандидати са много.Не е само до заплата, трябва и отношение към работника, човешки условия.

33

Анонимен

преди 3 години

Това е най-простият народ, който сам си затрива икономиката и държавата с африкански диктатури от третия свят. Накрая ще останат само герберите и полицаите на работа, да слугуват на Боко Тиквата. Всички нормални хора ще се изнесат някъде в чужбина.

32

До35

преди 3 години

Абе незнам дали Радев ще е спасителят или някой друг,ама знам че вождът ти Борисов не го чака нищо добро на зима!

31

Анонимен

преди 3 години

7% спад, но за чиновниците пари има. Които произвеждат...какво?

30

Анонимен

преди 3 години

Радев ще ни спаси в руската евразия, ще цъфнеме и вържеме като някога в Нрб то, то ни е цел и мотив!!! Венсеремос братушки, пращайте зелените човечета ( без пагони), че не се издържа вече под евро робство,

29

Анонимен Потребител

преди 3 години

Не знам, но брат ми има фирма за сглобяване на мебели. Естествено се търси човек с опит. Беше пуснал обява в Жобса за 1500лв чисто и кандидатите бяха само двама-трима за месец. За начинаещ даваше 1000-1200 и ако покажеш желание и умения след 6 месеца се вдига... А уж криза... Ще има някаква криза, но няма да е както я изкарват... Хората имат работа вече

28

Анонимен

преди 3 години

Съветският съюз остави цивилизация по света.Западният империализъм остави ислямизъм, радикализъм, бедност, войни.

27

До26

преди 3 години

Разбира се с тоя спад на БВП и все по намаляващи приходи в бюджета,трябва някой да го изяде,първи ще го хапна калинките на държавна Ясла,след това може би ще са и пенсионерите,ама всичко това ще се случи след изборите!Дотогава ще е пей сърце!