94

Краси

преди 3 години

Кирето -контрабандистът го хванаха на границата с куфарче пълно с немски марки и долари.Като всички комунисти-крадец от класае.

93

Анонимен

преди 3 години

До хахахахотелчетата в хЪлкидики не ме интересуватщото са на дебелогъзата ли?

92

Анализатор

преди 3 години

БСП,ГЕРБ,НФСБ,ВМРО-защо всички техни вождове са все агенти на ДС и си имат агентурни имена.Значи ДС ни управлява още.

91

Голям страх

преди 3 години

Голям страх тресе всички гербестаци с големи черпаци. Победи ли Нинова на вътрешнопартийните избори гербестаците трябва да кажат сбогом на каквато и да е колаборация с подводниците на ГЕРБ в БСП.

90

Стефан

преди 3 години

Няма такива работи , искам Гергов свинаря за лидер на БСП, в краен случай детето чудо Крум Зарков.

89

Анонимен

преди 3 години

Партизан се за бой стяга,мята пушка на рамо!- Сбогом, майко, сбогом, татко,сбогом, мила сестрице;аз отивам във бой люти,де се гине, де се мре!Шест месеца изминаха,майка сина не виде.Една сутрин писмо стига -майка мисли син пише;а в писмото два-три реда, -от Чемерник собщават:"Твоя син е веч загиналв боя люти със врага;той ни беше добър боеци отличен партизан."Вместо майка да заплаче,гордо вдигна тя глава,че изгледа текъв сина -за родината да мре.

88

Анонимен

преди 3 години

Партизан за бой се стяга!

87

вие

преди 3 години

всички сте ***

86

Младеж

преди 3 години

Стига с тия коминетa бре. Няма ли някоя нова партия на младите?

85

Анонимен

преди 3 години

***, как си с червата? Със стомаха? Гастритче нещо? Язвичка ? Че треба да знаеш, че лошотията разболява, лошо разболяват лошите приказки.Верно, твоите шефове не ги е еня ни как си, ни какво пишеш. Те не четат. Събирате стотинки с едни и същи предъвквани фрази години, години, години. Склероза нещо? Ааааа, няма ! Само мъничко, ама в тоз занаят не си личи, едно ми е леко, леко,,,,

84

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 84"Нинова не ми харесва, дебела проста женица, която не знам какво прави за БСП?"----Затова нека си я изберат. Освен това е и приватизаторка, което е олицетворение на тяхното двуличие.

83

Анонимен

преди 3 години

Нинова трябва да изхвърли срастналите с креслата аристократи, инак ГЕРБ ще си получи последната патерица, а БСП - краят на историята си.

82

Анонимен

преди 3 години

Социалистите съвсем забравиха за социалистическите идеи, ако изберат ПРИВАТИЗАТОРКАТА Нинова. След като толкова милее за България, защо синът й учи в САЩ? Не ме гледай какво правя, а ме слушай какво говоря!

81

Анонимен

преди 3 години

На БСП днешншти шефове с малки изключения като Нинова, бяха навремето преди 89та от добре гледаните хора на другаря Живков. Живееха си като царчета по чужбина, по посолства ,ДС КАДРИ, колеха и бесеха и тероризираха.И сега зеха, че се събудиха първи демокрти.Няма да ви се получи, наглеци.

80

Анонимен

преди 3 години

БСП за спциалисти не стават, те си мислят че партията им работи само в европарламента, когато Станишев не го мързяло? А българския клон каво е?

79

Анонимен

преди 3 години

Нинова е досадна? И проста? Докога ще ни отвгчавате с нея?

78

Анонимен

преди 3 години

Нинова не ми харесва, дебела проста женица, която не знам какво прави за БСП?

77

хахахаха

преди 3 години

До Анонимен 59-да,БСП и електора и измират,и се появяват такива като бобайко,цвъки ушако,флоров,кешев,магарешки,цвичка цачееаааавъ,суави трифунуф,далавери смионов,шчембе въйййййводъ,калинки-малинки,шишита, и всякакви други пълзящи...

76

хахаха

преди 3 години

До Анонимен 72,чета за едно островче,в южните морета,за къща в бърцилонъ,за крадене на фирми,за влогове в арабски банки и много други,хотелчетата в хЪлкидики не ме интересуват

75

Анонимен

преди 3 години

Не Нинова , Господ да номинират от кожите си не могат да избягат - малки, дребни, жалки, чугунени комунистчета.Дето след всичките мизерии в продължение на 45 години едно "Извинявай" не казаха на тоя народ.Сега ще пищят щото за тях няма от баницата.