19

Az

преди 3 години

ne vsichko e pari az pojelavam na men I drugite ne bogati hora da im se sluchvat hubavi neshta ,koito ne zavisqt ot pari. Da se radvame na vseki den I da badem zdravi. Shte se opravim ,no samo s dobroi pozitivno mislene, Badete zdravi!

18

минувач

преди 3 години

Не е вярно инфото за Бъгария.Сумите са, както следва...Общо: 1 024 000 EuroПървата година 511 000 Euro, а втората година да "удвои" сумата до "Общата", т.е. до 2 002 770лв.(~1 024 000?).Та така...

17

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"колкото и да си богат не можеш да си купиш щастие, здраве, любов"-----И все пак е по-добре да ревеш от мъка в луксозната си къща с 15 стаи, отколкото на завет под моста.

16

bog se zasmql

преди 3 години

o sveschtenna prostota

15

Анонимен

преди 3 години

Да, да ама не... колкото и да си богат не можеш да си купиш щастие, здраве, любов и акъл. Жалкото е, че вече някои "богати" *** не го осъзнават. Срещу природата и законите и не се върви с каквито и пари да разполагаш. Всеки човек, животно, растение, минерал не са случайни, ненужни или нужни за резервни "части" . Всеки човек, а защо не и жив организъм е уникален генетично, духовно и е важен за баланса на живота на земята, космоса дори. Смешни са тези с многото пари, дето се имат за специал

14

Сата НАТО

преди 3 години

Вирус НЯМА.

13

Анонимен

преди 3 години

Богатите дават луди пари, за да се спасят от инфекцията, но форумният многознайко е безстрашен. Той и мерките обсъжда. Малта я е виждал на картинка. Карибите - също, ама злослови и за тях.

12

Анонимен

преди 3 години

Короната не признава визи и милиони, където и да се крият ако е писано пак ще ги намери! Затваряне на граници и разни тайни места няма да ги спасят, това е вирус, който се пренася по въздушно капков път, единственият им шанс е да спрат да дишат!

11

Куха лейка

преди 3 години

До zoolog. Благодаря. Но тогава проблема става петорен. Полицията ни мачка с блокади животните на улицата ... да не си човек....

10

zoolog

преди 3 години

Животните /лисици, плъхове, прилепи, броненосци и т.н./ са преносители на болести, но не боледуват. При контакт с хората става мазало - чума, проказа , бяс и още подобни гадости.

9

Анонимен

преди 3 години

Боб дърпам за тях,голям проблем моля ви се,хахааа!

8

Хан Тервел

преди 3 години

Те май затова я направиха пандемията за да затворят всички хора по къщите, а те да си обикалят по празните плажове да си карат по празните магистрали и да си кацат с частните самолети където си искат. Стига с тия навлеци-обикновените хора които им се пречкат навсякъде.Те стават само за донори на органи и кръв.

7

Анонимен

преди 3 години

Стигнах до "План Б, но само за богати" и загубих интерес. То това само за гербери става

6

Куха лейка

преди 3 години

Преди малко гледах в ю туб едно филмче, заради пандемията и че хората си стоят в къщите много диви животни се появяват по градове и села. По цял свят. Та си мисля тия животни не мрът ли от короната??? Моля някой с акъл да обясни. Благодаря.

5

АнонимеН

преди 3 години

ТВЪРДЕ МНОГО РАЗНООБРАЗНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ЕДНА СТАТИЯИ МАЛКО ИНФОРМАЦИЯ Е ЛОШО НО И МНОГО СЪЩО!!!ВОДИ ДО БЛОКИРАНЕ И НЕЯСНОТА КАКВО ДА СЕ КОМЕНТИРА!

4

Анонимен

преди 3 години

Няма как да избягаш от вероятността да умреш която е единица.

3

Анонимен

преди 3 години

Принципа е един - независимо каква трагедия се случва, богатите винаги стават по-богати и с по-нисък контрол. Останалите стават все по-бедни и по-смачкани. Да не говорим сега за тея безумни затваряния на граници, карантини и репресии в името на неясно какво и с неясни критерии защо

2

Анонимен

преди 3 години

Господ си знае делата, никой не го е надхитрил до сега.

1

Анонимен

преди 3 години

Абе някой знае ли, оня шкембе войводата, по колко продаваше българските паспорти? Един приятел македонец пита.