9

Менто

преди 3 години

Ежти суджук - тиквоний .!.

8

Ванката

преди 3 години

Ключовата дума тук е "прекомерна"! Малко хора употребяват прекомерно и единствено месо, повечето го ядат със зеленчуци.

7

Carnivore

преди 3 години

Хората ядат кренвирши, наденици и разни субпродукти. Какво месо?

6

Миро

преди 3 години

Прекомерната употреба на месо и всякакви производни вкусотийки води до завишено потребление на вино, бира а преди това и на ракийчица и на нея подобни напитчици. Животът става весело цветен а леглото примамливо удобно. По тази причина вегетарианец няма да стана. Точка.

5

Анонимен

преди 3 години

Прекалено месо е по вредно от вегетариасвото и двете са не балансирани, но месоядни са по разпострани заради икономия на пари, просто трябва да се яде балансирано, дори може да се следи индивидуалния ни баланс с редовни кръвни картини, а в момента лабораториите са доста достъпни и информацията е доста полезна и не се занимавате с крайни случаи.

4

преди 3 години

Аз откакто преминах почти изцяло на месо, яйца и мляко се чувствам уникално добре !Особенно добре се почувствах като спрях да ям: ориз, хляб и картофи.Преди това опитах да ям ядки и разни сокове. Не се получи работата. Подува ми се корема и се чувствам много зле.

3

Мишо Шнадото

преди 3 години

до рипаща пацорана разбира сея да видим тез веганите доколко могат да гнетат с коженото си снарядче ич ича като изгълтоля две пържоли шнаденцето не ляга с дни

2

Анонимен

преди 3 години

може да ви направи сънливи и неенергични, защото за разграждането и обработката на месото е необходима много енергияВсеки протеин губи около 30% от доставената си енергия за да бъде усвоен. Въглехидрата губи средно 15%. Мазнината около 1%. Така че не ви е виновно месото. А без протеин още никой не е преживял дълго(и без проблеми).Хеле за отслабване се набляга на храни богати на протеин - хем засищат, хем губят нетна енергия, хем пазят мускулната маса, хем промотират горенето на мазно...

1

x

преди 3 години

Яжте месо колкото искате. Човекът е хищник.