32

Пилат Понтийски

преди 3 години

Срамно е да представяш в медийното пространство прогнози, по жизненоважни теми за нацията, скалъпени от дилетанти. Лицето на Лиляна издава черти на манекенка или даже нещо по-друго, което не е за форума. Всъщност тя от същия ген на Владислав Горанов ли е? Той добре се справи с нашите финанси!!! Може пък и тази да се окаже някакъв скрит талант.

31

АНОНИМЕН

преди 3 години

*** 27.ОТНОСНО БЕТОНА ПО МОРЕТО.ОБЯСНИ МИ ЗАЩО ВСЯКА ПЕДЯ СЕ ЗАСТРОЯВА-НА ЕДНО МЯСТО НА СВЛАЧИЩЕ .НА ДРУГО УЖ ПРАВИ ПОДПОРНА СТЕНА . А ТО ХОТЕЛ.ЗАЩОТО МОРЕТО НИ Е СУПЕР.КЛИЕНТИТЕ НИ СА САМО ОТ СВРЪХ ДЪРЖАВИ.А ТИ *** БЪДИ СПОКОЕН .БГ.Е НАЙ ХУБАВАТА НА СВЕТА И ВЪРВИМ ВСЕ ПО ДОБРЕ НА ПРЕД.СЛЕД ГОДИНА ЕВРОТО.С ИЗМИТАНЕТО НА БОЙКО -НОВИ ХУБАВИ ХОРИЗОНТИ.А ТИ СЕ СКРИЙ НЯКЪДЕ ДАЛЕЧ ОТ ХУБАВАТА НИ БГ

30

Българин

преди 3 години

Разкажете по-добре ,как е вдигнат запора на акциите на Виваком за 1милярд /с кредит от КТБ/ който Шиши иска да продаде. Гешев къде си!

29

Анонимен

преди 3 години

Зависи...с Тиква или без. Ако е с Тиква, нещата продължават да отиват на зле. Икономичексата прогноза за Тиквата и неговата мафия е цветуща, сигурни сме. Но за хората...чака ги много терзания, глад и безпаричие. Не забравяйте, икономическите последици от коронавируса тепърва предстоят.

28

Ром'с

преди 3 години

Тази мацка май не владее добре иконгмиката,но у нас Това е нормално.... Какъв растеж с 5 % ,то би било добре въОбще да има растеж,макър и с 0.1 % .Сега за 2 тримесичие има спад в европейските страни до 27% ...тя растеж ...

27

ГЕРБ forever

преди 3 години

До муспиТука не си прав!Преклонена глава много лесно се сече.

26

Анонимен

преди 3 години

Не знам за вас,но аз тази държава съм я отписал.Да оставим липсата на инвестиции даже настрана,липсва реална икономика,работещите в момента са около 1 мил. От друга страна продължава и масовото емигриране.Кой ще плаща социала на малцинствените след още 10-20 г,а пенсиите ? Развъдът на *** беше успешен,с тези темпове скоро ще са над 1 мил!Давате ли си сметка,че тази държава вече е обречена? Златото го няма,горите изсечени,морето бетон,само сметища от чужд ***,и жив такъв,но нашенски....

25

Анонимен

преди 3 години

Нещо хич я не бива каквото и да се бият в гърдите българите и каквито и западни партньори да я цивилизават и да и въвеждат евроатлантически цивилизационни ценности. Както е тръгнало след 50 години ще остане само географско понятие от миналото.

24

Анонимен

преди 3 години

България Е ,била е , и ще пребъде. Който каквото и да говори, каквито и поробители да са над нас, каквито и външни сили да се опитват да ръководят нашата политика чрез съвремените еничари. Каквото и да става, България ще Живее

23

СТИГА

преди 3 години

Лилия Горанова - Руководител на Рекламен Одел на Кока кола , Макдоналд , Пицарии и Шкембенджийници ???И Говори за Политика в България - Медията трябва да се държи сериозно с читателите си ?

22

муспи

преди 3 години

До тиша" - "България е колония на САЩ и Евроатлантическите ценности". Но САЩ и ЕС са еврейски колонии?! Безспорно, преклонената главичка остра сабя не сече.

21

У

преди 3 години

Какво да очакваме от държава дето в 2020та няма нито един световноизвестен продукт, освен стени за катерене и оръжие и рози. Дето си е разбила сама предприятията за локомотиви, за кораби, за мотокари, електроиндустрия,цялото земеделие, да не може да изкопае златото си сама? Където всичко се прави по два пъти с пари назаем!Като чуем Корея, без да искаме се сещаме, че са м/у лидерите в електрониката, корабите, коли, гуми..Според Вас кой има по-големи шамсове?

20

Име

преди 3 години

Ами ние фалираме тази година а догодина ше вампирясаме...

19

будата си подготвя

преди 3 години

ЧЕКМЕДЖЕТАТА за GONE in 60 SECONDS

18

сега ремонтират

преди 3 години

старите локомотиви + 10 нови на сименс купуваме = приватизация на бдж, че като го купи мама меркел да е готово и за без пари

17

винкел,

преди 3 години

как се чувстваш като употребен

16

МИЛЕН

преди 3 години

АБЕЕ ДО КОГА ЩЕ КРАДЕТЕ ДЪРЖАВАТА БЕ А ЗАСРАМЕТЕ СЕ НАЙ ПОСЛЕ

15

тиша

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е КОЛОНИЯ НА САЩ И ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕНОСТИ

14

НЕЗАБАВЕН АРЕСТ

преди 3 години

НА БОЙКО БОРИСОВ И ПРЕСТЪПНОТО МУ ПРАВИТЕЛСТВО. ВСИЧКИ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ И ЗА 700-те милиона, и за КТБ, и за всички останали престъпления.ПЪЛНА СМЯНА НА ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА. ВСИЧКИ ОЛИГАРХИЧНИ НАЗНАЧЕНИЯ - ВЕДНАГА ВЪН. ЗА БЪЛГАРИЯ !

13

Анонимен

преди 3 години

Инвеститорите не искат да си влагат прите във високо рискова среда каквато е България в последните години. Затова и инвестициите са предимно от Българи помагащи на семействата си. Кой нормален инвеститор ще се захване с кривата ни администрация алчна за подкупи ?