6

Боби

преди 3 години

Аз вече се провалих на една среща. Всеки деня няма такива срещи.

5

До 6

преди 3 години

Точно така... Меркантилните феминистки....повечето дами,всъщност задават точно тези въпроси... Също и къде си почивал миналото лято....( Пак препратки към кинтите и стандарта).... Факт...

4

Mgtow

преди 3 години

Други съвети: Най-вероятно феминистката ще ви подпита какво работите, оттам да си прави извод колко печелите! Както и къде живеете, и дали е под наем или собствено жилище (мечтата на селянката, дошла в София). Друг въпрос е и, каква кола карате (пак да си направи извод за финансовото ви положение, според първичната й логика). Съветът ми е, ако ги чуете на първа среща да не се занимавате повече, но ако искате да преспите с нея само, може да се жертвате за втора среща. Успех!

3

Ямболски цървул

преди 3 години

На първа среща отивам на едно кило ракия и две шкембе чорби с по една глава чесън на купа! Винаги ми вързват!

2

Анонимен

преди 3 години

Ако още на първата среща попиташ колко пари може да ти даде назаем и дали ще се съгласи да не определяте срок за връщането им?

1

Анонимна

преди 3 години

"Не говорете за предишни връзки" - аз пък все попадам на такива, които говорят за тях, и то далеч не с омраза към бившите, а с любов и съжаление, че са се разделили. Дори са ми казвали "аз нея я обичах много и още я обичам, теб не" - но въпреки това по някаква причина ме свалят, може би като вид заместител на предишната, макар и "непълноценен".Мъже, никога не правете това. Наранява, обижда и отблъсква.