25

Анонимен

преди 3 години

До А даТочно!Добавям и старите мутри на Чалгаря от Учиндол!!!

24

Анонимен

преди 3 години

За какво го разпитват като за туй трябва да има цяло дело отпреди години заведено както с протестни ноти от имената на собственика на кораба,от наемателя фирмата,че под кой флаг плава,от изпращача как фирма на стоката,че получателя за провалени договори,от членовете на екипажа с капитана как преки отговорни за превоза на стоката и кораба що за ремонти и претоварвания,че причините поради които се конфискува стоката и изисквания как правни норми за конфискуване на кораба в кои случаи се прилагат.

23

Анонимен

преди 3 години

Типичен бандюга, достатъчно е да го арестуват заради престъпното излъчване

22

А да

преди 3 години

ТОЧНО КОРАБ СЕ Е ВЗРИВИЛ. ВИЖДА СЕ ОТ САТЕЛИТА. А ПРЕДИ НЕГО - СКЛАД ЗА ФОЙЕРВЕРКИ. НО СОБСТВЕНИЦИТЕ НА КОРАБА НЯМАТ ВИНА, КОИТО И ДА СА ТЕ, ЩОТО КОРАБЪТ ЗАЕДНО СЪС СТОКАТА Е БИЛ КОНФИСКУВАН И ОТТУК НАТАТЪК ОТГОВОРНОСТТА Е ИЗЦЯЛО НА МЕСТНИТЕ ВЛАСТИ.

21

А да

преди 3 години

Съгласен. Но НЕ И ДА РАЗЧИСТВАМ ЕДНИ МУТРИ, САМО ЗА ДА ДОЙДАТ НОВИТЕ СТАРИ МУТРИ НА РР И АЛЕКСАНДЪР МАРИНОВ. ХА ХА ХА. НЕМА ДА МИНЕ НОМЕРЪТ.

20

Анонимен

преди 3 години

Ливан е същата гангстерска държава като България на Лойко, Дебелян и Доган. Не се заблуждайвате от фасадната демокрация! Даже Ливан са по-напред от нас. Така става в гангстерските държави - рано или късно сметката излиза солена. Събудете се и изритайте мутрите от управлението, осъдете ги и им конфискувайте имуществото. Само така следващите мутри ще се замислят

19

Анонимен

преди 3 години

Ливанските мошениции са конфискували кораба... и сега търсят виновник. Защо не са е прибрали в държавни помещения.

18

аз

преди 3 години

щом са рашките всичко е ясно

17

GOGO

преди 3 години

До западняк европеец ,ПРАВИ РАЗЛИКА МЕЖДУ РУСИЯ И СССР.РАЗЛИКАТА Е ОГРОМНА ,,УМНИКО".

16

Анонимен

преди 3 години

Сега пък кораб се взривил.. Абе вие сте големи неграмотници ве

15

Г

преди 3 години

Виновни са тези к оито са конфискували и съхранявали товара. Корабът е транспортно средство, на товарните кораби работтат им е да превозват товари. Това че е конфискуван и е оставен без подръжка, което е довело до потъването му край пристанището преди години, дава яснота за безхаберието на ливанските власти. И не се е взривил кораб както се посали в заглавието, манипулатори жалки.

14

Анонимен

преди 3 години

Гангстерска държава...

13

Я ПЪРВО

преди 3 години

ВИЖТЕ САТЕЛИТНИТЕ СНИМКИ И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ КОРАБЪТ НЕ Е ПОТЪНАЛ, А САМО Е БИЛ ИЗОСТАВЕН В ПРИСТАНИЩЕТО. ДАЖЕ НЕ Е БИЛ РАЗТОВАРЕН. ВИЖДА СЕ ЯСНО КЪДЕ Е ЕПИЦИНТЪРЪТ НА ВЗРИВА. НЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ ХОРАТА. ИСТИНАТА Е ВАЖНА.

12

ТАКА

преди 3 години

Първо от искри на оксижени се е взривил склад с фойерверки, което е причина за втория взрив на амонита в кораба на пристанището. На сателита се вижда как е изяден и част от брега около натоварения и зарязан кораб. Само безхаберието на ливанските власти е виновно за трагедията.

11

Последно

преди 3 години

Корабът НЕ Е ПОТЪНАЛ, А Е ИЗОСТАВЕН, ЗАРЯЗАН В ПРИСТАНИЩЕТО.

10

Анонимен

преди 3 години

Втория взрив е от ракета. В ютуба има много ясни кадри как пристанището се бомбардира.Няма смисал да пишем кой я зад атентата, всички го знаем

9

До западняк европеец

преди 3 години

***, товарът на кораба е бил конфискуван преди години от ливанските власти. Оттогава насам отговорността за товара е тяхна, тъй като те отговарят за складирането.

8

Анонимен

преди 3 години

Вече два дни се опитват да ни втълпят, че виновен за експлозията е корабът "Росус", който преди две или три години е потънал в пристанището на Бейрут.

7

Анонимен

преди 3 години

Кораба е потънал преди 2-3 години щото е бил стар и е имал техническа повреда.

6

Смотани драскачи

преди 3 години

Егати и заглавието! Какъв кораб се е взривил бе, взривили са се складове. Оправете си заблуждаващите заглавия, фалшиви ***!