11

Анонимен

преди 3 години

До 12, остави, че използват английски думи, повечето на български не могат да пишат - елементарни правописни грешки, пунктуацията е трагедия, а и начинът на изрязяване е доста озадачаващо. Добре, че е социалната мрежа, за да се подвизават всякакви там.

10

до 12

преди 3 години

Поздравления!Все едно аз съм го писал!

9

Анонимен

преди 3 години

"сефте" е същото като "хейтър" ,"инфлуенсър" и други български думи, които фейсбук "соушъл" зомбита някак си са стигнали до извод, че са "куул" :)) Обърнете внимание на коментарите в този социален екстремент, как масово на млади хора а и напоследък не само млади, всяка втора дума им е на английски. Обърнете внимание и на по-малките как говорят повече на английски отколкото на роден език. И накрая - Човекът от снимката който ви проми мозъците и продължава. Айде със здраве "пипъл"

8

Анонимен

преди 3 години

Бойкот на сайта, докато не започне да пише статии на книжовен български едик!

7

L.

преди 3 години

Конграчулейшънс!

6

Анонимен

преди 3 години

"за сефте" - Браво! Награда за журналистика! Но не Пулицър, а КаруцЪр.

5

Анонимен

преди 3 години

Тоя отвсякъде си изглежда изкуствен!Робот ли е ... рептил ли е ...Не му е чиста работата ...

4

Анонимен

преди 3 години

Преди няколко години човека даде $36 милиарда за благотворителност и си остави $1 милиард.Вероятно пак ще направи дарения.Реално толкова пари няма какво да ги прави.Дори да се затрупа с къщи, коли и самолети не може да ги похарчи.Безсмислено е само да ги трупа.Навремето Бил Гейтс(който руската пропаганда сега е взела на мушка вместо Сорос) направи дарение от $40 милиарда.Бях дете и не разбирах, мислех, че е луд да си даде парите ей така, но сега вече разбирам.

3

Анонимен

преди 3 години

Да си купи малко ботокс и да се инжектира, че главата му е станала продълговата.

2

Анабел

преди 3 години

Абе вие нормални ли сте бе г-да журналисти!? Какво е това "за сефте", бе, алоооу! Обърнахте книжовния език на тоалетна хартия

1

Shark

преди 3 години

Думата "сефте" какво означава? тази дума е ли на литературен български език, изобщо има ли такава в българският език и доколко е прието да се ползва от претендиращите за някакво на грамотност ниво медии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!