187

защо ли

преди 3 години

едни могат да пълнят чекмеджета безнаказано пък за други законът важал - невиждам разлика, даже краденето на европейски пари ми се вижда по-тежко престъпление от блокирането на кръстовище - така както герб оставал въпреки, че законите са погазени от управляващите, защо и протестиращите да не останат на кръстовището

186

к.199

преди 3 години

До ЕлектраНай-малко БСП би трябвало да се втурне да управлява: с ковид 19 няма да се справят и през зимата той ще вилнее.Простите биячи от върха на МВР и ръководството на СДВР така ще озлобят хората, че те ще скочат на управляващите и на спецпрокурорите и ще настане хаос.Безпаричието ще породи икономическа криза и средните и дребни фермери и бизнесмени ще се вдигнат на протест и ще свалят правителството.Полицаите и прокурорите няма да удържат на разярените хора и ще избягат. Далече от властта!

185

Безпътица72189

преди 3 години

Кабинетът БиБи-3 все повече губи опора под краката си. Татаринът (прадядото на Далавери С. е татарин от с.Бутан на Дунава) все още продължава да се репчи,докато накрая протестиращите му заврат дръжката на метла за метене на улиците и го изпратят в Бургас.Обратно на политолога - ББ няма печеливш ход и би следвало, имайки предвид зимните премеждия - тежка вълна от ковид, безпаричие и караници с ВМРО и В.С., още сега да си взема партакешите и да насади Философа, Каракачана и Далавери да управляват

184

Анонимен

преди 3 години

Имаме 40 нови милионери,съобщиха по тв Европа.Честито!

183

сминдух енд чесън

преди 3 години

А перспективата Борисов да продължи да управлява, какво прави?

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 196,Що бе, нали толкова се радвахте на проучването им от преди няколко дни? Сега, като не ви отърва, друго запяхте, а?

181

Анонимен

преди 3 години

До ИЗБОРИТЕТи си гений, брат'чед. Парламента не може да прави избори, ако не ти е известно, пък ти си пращай писма, по гълъби ако искаш. Не давай акъл за неща, които не са ти ясни и явно никога няма да ти се изяснят. Не е за тебе тая работа. Гледай си чалгата и бирата.

180

Анонимен

преди 3 години

До ТикволандияНищо друго ли не измисли, та два дена само това пишеш, по-точно копираш от коментар в коментар? Като си толкова начетен, знаеш ли колко пъти Бойко печели избори, организирани от служебни правителства или не? какво си се разкудкудякал?

179

ИЗБОРИТЕ

преди 3 години

ВСЕКИ ДА СИ ИЗПРАТИ С ПИСМО И ЕГН ВОТА ДО ПАРЛАМЕНТА И ЦЯЛА ЕСЕН комисиите ДА БРОЯТ!!!СТИГА СА ИЗМИСЛЯЛИ БЕЗУМИЯ!

178

Анонимен

преди 3 години

Стана ли ви ясно и тралалалала,стана ни ясно че БКП се уплаши че Главчо дето още никой не му видел експеритеще ги задмине и ако той не им легне нема с кого да управляват.Ристо я влезе,я не,Маямата още повече и остават с ДПС.ДПС обаче не носи много активи на БКП,справка 2005-2009,2013-2014 година.Те това ни станА ясно!АРЕ У ЛЕВО

177

Гешо Бойков

преди 3 години

Очевидно и този обърна посоката като дъщерята на онзи ***, който застреля ген.Луков. То Боцето, дето като Каскета се учи в Мека-та на БКП, сега се пише демократ, шефовете на МВР и ВКП станаха топ-демократи, та доц.Симеонов няма да обърне резбата? Само че закъсня със завоя! Нидерландия, Финландия, Дания, Швеция ще разкостят банкянския хитрец! Няма само да краде, но не за България, а за себе си и внучетата! Немските работници ще работят на 3 смени и в събота и неделя, а ББ ще пълни шкафчето!?

176

Човек

преди 3 години

Аз съм човек, част от хората и мисълта за предсрочни избори САМО НЕ МЕ ОТБЛЪСКВА.Чудя се за кои хора говори този г-н.?

175

Анонимен

преди 3 години

Този "Чук" от къде се появи

174

изби рибата

преди 3 години

"..да си управлява отстрани като Доган)))

173

Бою

преди 3 години

Егати държавата щом аз и бех премиер 10 години

172

Анонимен

преди 3 години

Преди избори: Оставка, оставка...На избори: Всички са маскари, няма за кого да се гласува... (нищо че има стотици регистрирани партии)

171

до 183

преди 3 години

как няма да го защитават - поднесе им македония на тепсия и си мислят че е дуп* и гащ* с ердоган

170

и брадата

преди 3 години

отблъсква хората

169

Анонимен

преди 3 години

Тупкат топката. Мъдрят как да се спасят безнаказано. Оставка м,ъ,р,ш,и крадливи. Всеки ще си получи заслуженото. Животът ми мина да ви чакам да се осъзнаете. Няма за кога. Оставка лешояди вулгарни с самозвани титли.

168

Анонимен

преди 3 години

Deutsche Welle , СТАНА ЛИ ВИ ПРЕДЕЛНО И КРИСТАЛНО ЯСНО ,ЧЕ ВАШАТА КАНЦЛЕРКА МЕРКЕЛИ И ВСИЧКИ ДРУГИ ШЕФОВЕ НА ЕНП ЗАЩИТАВАТ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО ЕДИН БРУТАЛЕН ДИСКРЕДИТИРАН МАФИОТ В БЪЛГАРИЯ????????СТАНА ЛИ ВИ ЯСНО, ОЧЕВИДНО И КАКВА БРУТАЛНА КОРУПЦИЯ СЕ ШИРИ В РЕДИЦИТЕ НА ЕНП И ЕВРОПАРЛАМЕНТА ,СРЕД ДНИЧКИ ,КОИТО ПРОДКРЕПЯТ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ КРАДЕЦ НА ЕВРОСРЕДСТВА В ЦЯЛА ЕВРОПА!!!!!!????????????ДАЛИ СТЕ НА ЯСНО И КОЛКО ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЕВРА СА ОТЛЕТЕЛИ ЗА ПОДКУПИ НА ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ЕВРОПАРЛАМЕНТА, КОИТО ДНЕС ЗАЩИТАВАТ БРУТАЛНИЯ КРАДЕЦ И МАФИОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ!?!?!?!!!!!!!!!!!!!!????