10

Анонимен

преди 3 години

Гешев натисна червената олигархия,за да преминат техните мангизи в гербовата олигархия.Що не пипат доган,шишко,домуса и прочие.Безполезни и вредни.

9

ЛУСТРАЦИЯ!

преди 3 години

Ах, миличък, мамин златен! Тъй ли било? Не било хубаво?*** как да не е хубаво бе - ще въведете Член 1 от Конституцията, за ръководната роля на Партията! Само че не на БКП, а на ГЕРБ!!!От това по-хубаво за вас, бандитите, здраве му кажи!Що не я промените тая пуста Конституция, направете я като при Тодор Живков, въведете отново комунизма, нали това искате червени отпадъци такива, не герберски тикви!!!

8

Край

преди 3 години

По Конституция България е парламентарна република. Замисъла е парламента да е център на властта за да няма вече авторитаризъм.С избирателната система обаче става така, че лидерските партии назначават депутатите с листи. За тава най-силния лидер /ББ/ става шеф на държавата.Това се лекува с МАЖОРИТАРНИ ИЗБОРИ за депутати.

7

L.

преди 3 години

Ами да! Ние тая не научихме, а представяте ли си да направят по-сложна.

6

Анонимен

преди 3 години

Всъщност почвам да си мечтая за една партия. Вътре да си се цепят на движения, да се разправят по форуми, да си правят интриги и революции, но да не правят народа да полудява.

5

Анонимен

преди 3 години

Нали много ревяха и срещу Цацаров, вече го забравихме. Сега реват срещу Гешев щото натисна червената олигархия. Бойко държи червените гладни извън властта и те полудяват вече а избори не могат да спечелят и се мъчат с тумба заблудени лигльовци да мътят водата.

4

Анонимен

преди 3 години

Лека и полека ще стане неписан закон да не протестираме, защото било неудобно, а да гласуваме, защото там 'имаме глас'.И като изберат гроб за 300-тия път не се чудете защо няма промяна

3

Анонимен

преди 3 години

То за тези дето дъпат конците, промяната дето ще ги устройва е да се върне член първи и да се забранят други партии освен БСП. С избори и други партии съвсем я окъсаха горките

2

Анонимен

преди 3 години

Не извъртайте по такъв долен начин думите на човека. Той обяснява деликатно, че не сме дорасли за промени в Конституцията. Но това не означава, че такива не трябва да има.

1

както и

преди 3 години

Не е хубаво да има протести.Не е хубаво ГРОБ да паднат.