40

до 29

преди 3 години

Айде стига с тая измислица вече. От клуба няколко пъти казаха, че нямат общо с този ***. Много е удобно да се твърди, че е с тях, но истината е друга. Нека изчакаме, то истината ще излезе на яве и ще си получи наказанието.

39

Да бе!!!

преди 3 години

Кви провокатори бе? Умишлено пратени от Тиквата биячи..даже ми приличат на ченгесари от онези татуираните дето редовно бият хората!

38

Ken

преди 3 години

Не търсете втория. Razbra se koj e.Vesko се казва.

37

Vesko

преди 3 години

[Как ще въдворите законност и ред в цяла страна, когато].... пред очите Ви се случва насилие. Няма значение кой е виновен, има ли провокатор, какви са причините. ИМА ПРОЯВА НА НАСИЛИЕ.... и Вие не можете да се справите с това, при условие, че сте там, че сте заобиколен от ВАШИ хора, симпатизанти на ГЕРБ. Вие показахте публично, че не можете да изпълнявате едно от най-важните задължение на премиерския пост. Изпълнителната власт. Законност и ред. Страх ли Ви е било? Не знам какво се случва.

36

Vesko

преди 3 години

[И ако народа приема този факт]..... това означава, че всички присъстващи са съгласни с насилието. Това означава, че всички симпатизанти и присъстващи са ОК с това да има насилие пред очите им. Пред семейства с деца. Какво ще приемат за норма тези деца. С какво възпитание ще израстнат. Съжалявам г-н Борисов, до някъде Ви бях симпатизант, но това за мен премина граница. Не може ролята на премиер да стои без участно в такава ситуация. Как ще въдворите законност и ред в цяла страна, когато...

35

Vesko

преди 3 години

Аз не знам дали г-н Премиер осъзнава какво точно се случи. Как е възможно пред очите, в присъствието на висшо стояща личност в странат да се случват подобни неща. Основната роля на премиера е да изпълнява законите и въдворява ред и законност. КАК МОЖЕ ПРЕД ОЧИТЕ НА ПРЕМИЕР ДА ИМА БОЙ. Нима гражданин на страната не може да се чувства спокоен в обкръжението на ПРЕМИЕРА?? Как е възможно да се пропуска този факт. И ако народа приема този факт .....

34

Хахаха

преди 3 години

Моника Станишева е организирала конгреса на ГЕРБ, проведен по-рано днес в София Тех Парк.

33

Мехуро

преди 3 години

Велико - арестувани за 24 часа малките герберастенца. Тия, същите, които блъскат репортер и раздават юмруци. Добрите момчета, от залите. Но за сметка на това, оня дето лисна половин чаша с вода - за 72 часа в ареста. Ето, герберасти - за това протестират хората.

32

Зозо

преди 3 години

Провокатори друг път, редовни членове на герберюгенд. А това леke с бялата риза живееше в съседния вход в Дружба 2 като малък, същият грозен боkлук си беше и тогава, жалко, че баща му беше военен.

31

Анонимен

преди 3 години

Гербав е, 100%!

30

Ужассс..

преди 3 години

Невиждана досега бруталност - избит от ръката телефон и словесна агресия ! Чутовно, потресаващо, това са може би едни от най-големите злодеи в историята на новата Българска държава , и дори в световен план ! Просто нямам думи за такива изверги !

29

БАНко

преди 3 години

*** НА ГЕРБ , БИЯЧИТЕ НА БОЙЧО НЕ СА ПРОВОКАТОРИ , А ГЛАВОРЕЗИ !!!

28

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Провокаторите са приятели на Гешев. Искате ли още обяснения?

27

Анонимен

преди 3 години

Пиарите журналисти са си довели провокатори, които да ги набият.Платили са им за няколко провокации от Дубай.

26

Анонимен

преди 3 години

Поли Паунов журналиста какви анаболи взема?

25

Ясно

преди 3 години

1. В България истинските журналисти се броят на пръстите на едната ми ръка. 2. Един уважаващ себе си журналист не би си позволил такова просташко поведение ,като тази лелка.3.Кьораво ,кьораво и сакато се изживява като репортери към разни нищожни новинарски сайтове.

24

До 25

преди 3 години

В голяма грешка сте ! Бъркате кмета на Дулово с областния на Разград !

23

Анонимен

преди 3 години

До СтавриНе можеш да го превъзпиташ, защото ще те блъска като мече в дирек. Вие пандизчиите сте силни само при съотношение 3:1.

22

Анонимен

преди 3 години

Вчера най-нелеп на сборището на ГЕРБ бе кметът на Дулово, преминал от ДПС в управляващата партия. Не знам защо се бе захванал с Христо Иванов и на развален български ни обясни, че нямал харизма. Сигурно е така, ама този кмет ако беше малко по-образован щеше да знае, че най-голяма харизма са имала Мусолини и Хитлер. И от много харизма са се докарали до това единият да виси с главата надолу на площад в Милано, а другият да се самоубие във вонящия бункер на райхсканцлерството в Берлин.Харизма?!!

21

Анонимен

преди 3 години

Туй че си журналист или репортер не ти дава право да завираш телефони в лицето на хората. Тия са се събрали на конгрес, тая им иска интервю през тyй време и то със някакъв телефон. Чакай бе, като свърши конгреса тогава искай интервю, туй е ЕС тука отивайте си във Африка и там ставай репортер, никой не е длъжен да ти дава интервю. Купи си камера, запиши конгреса, напиши материал ,хората ли да ти пишат материала и да ти вършат работата ?