42

Постановка на ГЕРБ

преди 3 години

Да се размие проблемът и да продължават да крадат

41

Анонимен

преди 3 години

Тези ченгеджийски номера ги знаем. За по-начетените е ясно, че тези провокатори не са провокатори, а са членове на ГЕРБ и сбиването беше с цел да се покаже колко са лоши протестърите и колко са възпитани бойковите хора. Ние трева не пасем. Относно вдигането на палатковите лагери - бях сигурен, че ще го направят и то в ранните часове на денонощието - бързо, с елемент на изненада и без шум. Мислете и не бъдете първосигнални.

40

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Тоя Николов е по-*** и от Севда. Но именно толкова *** човек е подходящ за Борисов. Относно лъжите - на 100 % се покрива с патологичния лъжец от Банкя.

39

Активист на БСП

преди 3 години

Преди няколко години същият този Николов беше замесен в скандал с журналист-бепе го ударил по ръката !!! Тогава самият Борисов потуши скандала !!!

38

Анонимен

преди 3 години

Това е просто момче и не е виновно , мозъкът му е толкова. Това момче е там за 50 лева надник и като му кажат да бие , бие , кажат му да скача , скача. Най-вероятно бъдещето му ще е по затворите. Важното е КОЙ го прати там? Истината е че всички знаем.

37

сминдух енд чесън

преди 3 години

Защо и е на ГЕРБ пиар,нали всичко се вижда ясно.Просто на техните привърженици трябва повече да се обяснява.

36

българин

преди 3 години

3 Герберастчета са ми кликнали минустчетата! Ок. Я да ви видя сега защо го направихте? Защото просто се говори против д-р Борисов ли?! Ами аз примерно съм роден много преди вашата 30 г жалка демокрацийка бе дечица! Д-р Борисов го помня още когато създаде фирма Ипон! Фирма за пазачи н този който може да си плати!-:) П го помня и с бухалката! А Ти? От кога го помниш?

35

Анонимен

преди 3 години

Гербавите наглеци ги оправя само дефенестрация!Като едно време в Прага.

34

много е плиткоумен

преди 3 години

поредното връзкарче ...

33

гост

преди 3 години

г-н Николов. Действал сте като типична мутра изпълнител на мръсни поръчки, значи сте мутра слуга на по-големи мутри от вас. Действията ви демонстрират, че вие мислите като престъпник, действате като престъпник и се ползвате от някакъв чадър като престъпник. Вие сте престъпник!

32

българин

преди 3 години

Не ме интересува нито пиара им ! Нито групировката ГЕРБ! Тези хора разбраха че си тръгват за винаги! Но на пук остават на протестиращите.За да усвоят Евросредствата които уж д-р Борисов спечелил с присъствието си там! И магаре да бяхме изпратили там.Пак същите средства щяха да ни отпуснат! Но ГЕРБ трябва да ги открадне преди да си тръгне! Политиката е пари бе хора! Тези и минутка Не трябва да са на власт повече! ОСТАВКА!

31

Анонимен

преди 3 години

Хората по провинцията толкова са им насъбрали и разни герберски координаторчета и подобни дерибеи, че от сърце ги моля да не ги пребиват пред децата им и да не ги изхвърлят през прозорците, когато национализират открадното от България

30

Ха ха ха

преди 3 години

Бабата си признала, че триото са и дали 1000лв да се прави, че е от герб и леко да ги сплаши...!!!!!! Добре че не била чистачка в затвора,че можеше и да ги осакати!!!!!! Хахахахаха

29

плачете

преди 3 години

Колко провокатори имаше на Бузлуджа на жълтите павета тези наглета къде се навират в шамарите извън София БОЙ е И АНЕ им е малко.

28

Анонимен

преди 3 години

Леле, леле...Гербавите мутри лъжата за нищо я нямат! Тоя мина през невероятни обрати, съспенс и драма...за да ни стане ясно накрая, че всичко е изцяло тяхна мутренска работа!Оставка, престъпници!

27

Тия

преди 3 години

Същите бяха и на Росенец!!!!!!!!!

26

До въпроска

преди 3 години

Защото са навън и на разстояние един от друг!!!! Бегай сега у Гърция у хотела при стринка.....

25

Анонимен

преди 3 години

Пиарът не го е хванал един откачалник като мен и не го е смазал пред джуджето наето от същия да тормози хората, а после да ги опъна и двамата публично пред банкяския селтааак

24

Пижо

преди 3 години

Това дори за приказка за Лека нощ не става! Толкоз *** версия, че дори не е смешна! Когато някой ти се обяснява толкова много, когато поче да говори с подробности и детайки като "имаше една малка бяла кутийка, където бяха баджовете и тя падна на зелената росна трева и слънцето я огря под ъгъл..." бъди сигурен, че те лъже нагло, цинично, като типична ГЕРБерска мутра!

23

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите със това безкрайно увъртане и усукване какво точно се е случило неволно потвърждават, че биячите са си техни. А и е напълно иди0тска версията, че протестиращите са изпратили свой "провокатор" да обижда Тиквун (а всъщност момчето само е цитирало изразите на самия Тиквун) и са изпратили и други "провокатори" да набият първия техен провокатор. Пълен абсурд. А и каква работа е на въпросната мижитyрkа Николов да ходи да дърпа момчето за ръка навън (както сам признава)?