59

До 52

преди 3 години

Прави ни впечатление.Отдавна очаквахме да видим какви компромати ще сътвори .А бащата е трябвало да прати детето си Мангърът да го лекува, що го е пратил при ,, лошите,,.

58

До 1

преди 3 години

Очевидно е,че всеки трябва да отговаря за думите си.А НЗОК да се защитава от несправедливи обвинения по съдебен ред.Това,че е монополист, не означава,че трябва да допуска произвол

57

До 49

преди 3 години

Много смел баща . НЕма що.Не си опазил детето.Пратил го да работи в дискотеката по време на пандемия.Сега ще рови земята, да го търси.И наш голям спортист почина млад преди седмица.Баща му се държа достойно обаче и в мъката си остана мъж.

56

NB

преди 3 години

Бах до изботите, то белина и сега си има по магазините :)

55

Анонимен

преди 3 години

До До 16Ние финансираме здравната каса а болниците,държавни и особено!!! частни точат мегаяко!!!За това беше създадена официално най-голямата пирамида в България-НЗОК!!!Цел-всяка година да се наливат все повече и повече пари само с една единствена цел-да бъдат одкраднати!Не си мислете даже и за момент че на някой му пука за вашето здраве!!!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 55Ехаааа, имаме категорична оценка само на базата на едно изречение в пресата! Очевидно си имаме работа с гений. Нобелов гений. Демонстриращ изключително сериозен подход!Почитания, гений ;)

53

Анонимен

преди 3 години

Само като прочетох препарат за ревматоиден артрит ми стана ясно ,че докторите са уморили момчето. При корона вирус не бива да се дават такива препарати.

52

Анонимен

преди 3 години

До МафияМожете ли да различите твърдения от факти?Съмнявам се, нужни са повече от две мозъчни клетки за тази работа....

51

Анонимен

преди 3 години

В България Доктори почти не останаха.Има пасмина от глупави тройкаджии,връзкарчета,синчета и дъщери на мама и тате,попреписали тук-там,платили тук там,а където не успели - мама и тате ударили по едно рамо.Безочливи,надменни,нагли,***,търговци на надежди и животи.Такива,които дори не си задават въпроса този човек дали щеше да е жив,ако си бях свършил работата както трябва. И после защо не ги уважават и ги поступват от време на време.Има и изключения,но са наистина малцина.

50

Анонимен

преди 3 години

Докторята ,вече се подиграват,поредната лъжа

49

А бре

преди 3 години

Какви хора сме?Кой ще си сложи главата в торбата,да лекува с нерагламентирано лекарство?И защо да го прави?Винаги се изисква съгласие на пациента или при невъзможност от роднина!

48

Анонимен

преди 3 години

Браво на този смел баща! Дано има силите да доведе нещата докрай.

47

Анонимен

преди 3 години

***, нали знаете кои в ада висят закачени за езиците си. За всички лъжи и мръсотии, които изписахте за лекарите и вируса нищо добро не ви чака. Хората рискуват собствения си живот за да лекуват заразените, а вие ги наричате убийци, продаващи органи. Ако сте невидими за нас зад мониторите си не сте невидими за Господ!

46

Анонимен

преди 3 години

Прочутата тестова лаборатория във Велико Търново? Точно тя ли е замесена, при тестването на десетки експериментални лекарства върху един пациент? Защо ли... Защо ли Не Вяр Вам.

45

Мафия

преди 3 години

Бащата беше гост в Студио Хъ и разказа подробно цялата трагедия.Синът му е използван за тестване на експериментални лекарства против Ковид-19. Лекуван е без съгласие с лекарства които не са одобрени за лечение. Изгледайте предаването. Скандалът е огромен.

44

УФФ

преди 3 години

И аз си сложих минус, истината боли, а? ЦЪКАЙТЕ МИНУСИ И АЙДЕ НА КЛУБ! Май на та им на докторите, ще ни лекуват те, а? НИЕ СМЕ СИ ЗДРАВИ БЕ! Това не е пневмония, а тревоманска кашлица! Никой никога не е умрял от коронавируса, това са 700 000 фалшиви диагнози от цялата планета! Всички ви лъжат, ко *** ле!

43

УФФ

преди 3 години

Овчеглавите в България упорито вярват, че няма такова нещо като вирус, и ако някой е ходил по веселби и се е заразил - нищо му няма, грипче - а ако умре - докторите са виновни! Няма начин, просто е невъзможно да е нещо друго, примерно, ПАНДЕМИЯ, която предизвиква ДВУСТРАННА ПНЕВМОНИЯ и съсиреци, водещи до един куп усложнения. ДАА ДОКТОРИТЕ СА ВИНОВНИ ТИЯ ЛОШИ ХОРА. Да протестираме с МАСОВО ХОДЕНЕ НА ДИСКОТЕКА!!

42

Анонимен

преди 3 години

До ГоджиД-р Годжи онема след моя въпрос...Умен е д-р Годжи, неслучайно е станал чак шофьор в Градския на София, лекар от класа е ;)

41

az

преди 3 години

Как да се спрем? Всички имаме лични драми , но не всички ги ползваме като оправдания за да злоупотребяваме с обществени ресурси и да се гаврим с пациентите и техните близки. А г-н Филев отдавна трябваше да "търка нара"

40

Ди39

преди 3 години

Става ни това! Завеждащ реанимация и координатор по донорството"две в едно"в здравното заведение където се случва всичко това,години наред осигурява повече от половината донорски ситуации в България!