16

Realist

преди 3 години

До АнонименДа, това е вярно, но не за всички. Този път Бойко явно е срещу огромни интереси и дори тъмните му бизнеси бяха привлечени на светло. Някой го е снимал в спалнята и той много добре знае, кой е бил!

15

Анонимен

преди 3 години

България е препълнена с изтрещяли граждани от всички възрастови и социални групи без изключение. Всеки с малко опит в областта го забелязва на секундата.

14

Недялко

преди 3 години

До АнонименБез последното - добри доходи - останалите неща са почти неизпълними.

13

Анонимен

преди 3 години

Откъсване от ежедневието и релаксация-спорт, свободно време със семейството и приятели, пътуване и почивка в страната и чужбина, ресторанти, музика, театър, кино и добри доходи.

12

Щерю

преди 3 години

Новата стратегия на Здравното министерство е: - Всеки у нас е луд - до доказване на противното...

11

Nona

преди 3 години

След като един коремен хирург и двама други пригласящи му изключително старателно,методично и последователно,но затова пък много успешно всяха страх и ужасТ в населението,БРАВО!!! Много е всжна стратегията и мисълта за българите!!!!Това е върховна форма на цинизъм и безочие!

10

Анонимен

преди 3 години

След като здравния министър реши проблемите с корона вируса, ред е да оправи и психиката на редовия българин. Хахаха. Гении!

9

Анонимен

преди 3 години

До 2030 ще трябва да учи цветен език. Те с нормалното здраве приключиха, сега е ред на психиката. Видими резултати.

8

Анонимен

преди 3 години

Протестиращите страдат от алкохолизъм, хазарна зависимост към парите на Божков, илюзии, халюцинации за по-добър живот след изборите, параноя от полицията.

7

Луд

преди 3 години

Урааааааааааааа, стратегияяяяяяяяяяя.

6

Анонимен

преди 3 години

Да се разбира който не вярва във вируса и не иска да се вксинира е луд и подлежи на лечение :)

5

Анонимен

преди 3 години

Лекувайте тези от палатките, че изглеждат много болни

4

Анонимен

преди 3 години

Виолета Гълъбова, "Мис България 1990" - най-напред става медицинска сестра в България и известно време работи като такава, после учи в САЩ. Доколкото знам, наистина успява да завърши медицина.Цветеслава Гълъбова - "Мис Баба, Европа - 2014".Това, че са Гълъбови да не ви учудва.Медиците от този клан, пардон, от тази фамилия не са малко. В началото е онзи,който се е грижил за мумията на Георги Димитров.Затова имат темел в медицинските специалности. Възможно е да има и добри специалисти сред тях

3

Анонимен

преди 3 години

Тази дама Цветеслава Гълъбова преди време стана "Мис Баба".Аз си спомням, че в първите години след промените "Мис България" стана едно девойче със същото фамилно име, което впоследствие отиде да следва медицина в САЩ.За докторицата-психиатър Цветеслава обаче пише, че е завършила медицина в София през1992 г. Дали са роднини с онази "Мис България"?

2

Анонимен

преди 3 години

Преместването на една болница от едно място на друго не е стратегия. Стратегия е когато се поставят цели и пакет от мерки за постигането им за определено време иначе това пак прилича на поредната пунта мара.

1

Анонимен

преди 3 години

Точно така.Проблемът не е в управата, а в хората.Предпишете им хапчета за щастие и няма да са недоволни.