33

Анонимен

преди 3 години

Хохохо. Оказа се, че кораба бил комунистически, с бълвоч от бившите руски републики, плюс руска собственост. Поредната схема и що пък да не оставят на Ливан една тикаща бомба.Кофти е, когато си червен *** и се окаже, че червените са насадили тая мизерия.

32

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"твоето е .."Червения коментатор отново бърза да си даде мнението, което няма никакво значение.

31

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"И какво сега, човекът няма право да си каже мнението ли?"Уменията ти да правиш изводи са на същото ниво на коментарите ти: с интелигентност на чамова дъска.

30

Христо Христов

преди 3 години

До 28Пич, само да ти кажа: твоето е логорея.

29

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/29И какво сега, човекът няма право да си каже мнението ли?Аман от този немски комунизъм и цензура и проводниците му балкански....

28

Анонимен

преди 3 години

До АзНе се притеснявай, никой в Германия няма да си легне с чорапите заради това, че "мнението" ти се е "променило". В Германия живеят преобладаващо изключително свестни хора, та не вярвам някой от тях да чака "морализатори" да им дават наклон на живота.

27

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовДругарю, за каквото е достоен Аденауер, освен че си напълно неграмотен да прецениш, е напълно ирелевантно към объркването в което беше изпаднал, така че интелигентността ти на чамова талпа е извън всякакво съмнение. Иначе, тенденцията на грамотните хора е да не разчитат на лъжливи червени *** като теб да им "разкриват" истината, която иначе щеше да остане неразкрита, най-малкото защото въпросните хора не се интересуват от "истини", които нямат общо с фактите.

26

Аз

преди 3 години

ако това беше станало преди 25 години, мнението ми щеше да бъде съвсем друго. Но след 2000 година, и особенно след 2010 година, мнението ми за Германия или поне това което преди се казваше "Германия" е съвсем различно.

25

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/19червеят аденауер, дето СПОРЕД ТЕБ сам се наричал "баща на нацията", не е достоен даже за презрение.Дерзай за стинките...

24

Христо Христов

преди 3 години

До Върви на психиатърЕ, нали ти пишеш глупостите под статиите за руските дипломати. Няма да ти правя конкуренция я.Дерзай с опорките и си заработвай стинките.

23

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/16Практиката е научила, че истината рядко вижда бял свят.Както холандският премиер рюте заявява по повод 16 годишните лъжи на външния си министър: "лъжата в политиката не е грях"... та смятам за напълно оправдано да допускам алтернативни версии на случилото се. Но и ти дерзай с партийните опорки (както безалтернатиеността на омп-тата на саддам в ирак).

22

Дипломатка Доматка

преди 3 години

Няма дума дипломатка.

21

Христо Христов

преди 3 години

До Анонимен/17Просто не съм ограничен полуграмотник, а информиран човек... та мога да допусна и такава възможност :).Дерзай с партийните опорки, както баща ти със земеделско знаме (ако е бил грамотен да го прочете).

20

Анонимен

преди 3 години

До Върви на психиатърТой отдавна го е хаванал. Все пак барманството/сервитьорството на Запад дава доста повече средства отколкото в Рушия.

19

Върви на психиатър

преди 3 години

Пардон, исках да кажа германска дипломатка.

18

Анонимен

преди 3 години

До Христо Христов"ако се вслушвах в мнението на простаците, щях да съм *** като теб."Затова ли вчера не разбра, че си нарекъл Аденауер по един определен начин?Мда, явно доста простаци си слушал, щото си *** като талпа, но то от един сервитьор/барман от Белгия, Дания и Холандия не може да се очаква повече. Дотам му стига интелектуалния капацитет.

17

Върви на психиатър

преди 3 години

До Христо ХристовНай-големите простаци сте точно вие русофи*ите, но това е друг въпрос. Ако беше руска дипломатка нямаше да пишеш такива глупости, ама нали е германски дипломат и сега търсиш под вола теле, както има една приказка. Хващай си влака за Кремъл или Москва, защото България не е твоята родина! Толкова от мен.

16

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовЯвно на теб нищо не ти пречи да си "представяш" каквото и да било, стига то да оправдава червеното ти тролене и омразата ти към Запада и в частност Германия. Тъкмо затова е желателно да отидеш на психиатър.

15

Анонимен

преди 3 години

До Христо ХристовПречи, че първо трябва да се докаже, преди да се спекулира с него. Особено с такъв нещастен инцидент и особено, когато нищо не показва, че станалото сега има общо с предположението. С други думи, на червеното тролене ти тролене може и да не пречи, но всеки с малко морал пречи.

14

Христо Христов

преди 3 години

До Върви на психиатърако се вслушвах в мнението на простаците, щях да съм *** като теб.Мерси.