373

Анонимен

преди 3 години

Всеки който е на власт краде,но Бойко мина всякаква граница. За чекмеджето и запасите,ще кажете-подправено е( не може се докаже),ама парите от ремонти? Всяка година след това е ремонт на ремонта и се бие по гърдите,че магистралите са с ду.пки.Пример давам Сърбия, където преживяха и война. Пътищата им удобни и равни. Бойко направи далавера със санирането,суджуците от европейските програми и какво ли още не. Освен това не говори правилно един език и са излага навсякъде. Защо пък да е незаменим?

372

В този сайт е

преди 3 години

пълно е с провокатори на Герб, който целят да разединяват протестиращите и да крепят положението. Жалки сте

371

Анонимен

преди 3 години

подкрепям протестите и ***, но съм против блокирането на магистрали и булеварди. няма полза, депутатите са в отпуска, Бойко му дреме, само дразнят обикновените граждани. по добре да блокират резиденцията на Боцко и къщата му в Банкя. от това има смисъл, да усети лщбовта на гласоподавателите, а така на центъра много шум за нищо

370

Анонимен

преди 3 години

Нали ги видяхме работещите хора, масово са благодарни да бият камъни и строят "на тиквата" пътищата. Стига им да има за салатка и ракийка, друго не им трябва.Това е състоянието на държавата и хората след 30 години политически безчинства.

369

Берлин

преди 3 години

В Берлин Меркелката за има-няма час ги омете всичките от площада, а те бяха стотици хиляди. 200 човека бяха арестувани, защото посегнаха на полицаи.

368

Анонимен

преди 3 години

"Будните" платени провокатори на гербавите..."Не сме ходили при протестиращите, ама знаем какво правят..."

367

Човек

преди 3 години

Заради ей такива жалващи се граждани сме на тоя хал.ЕНИЧАРИ...

366

Тонката

преди 3 години

"До кога нервите на работещите хора ще издържат"Работещите хора търпят десет години тиквата да ги краде и унижава, тях и децата им - явно имат здрави нерви, ще издържат, не ги мисли

365

Зозо

преди 3 години

Интересно тези будни граждани защо не са внесли жалба за 700-те милиона, с които Горанов и Менда сарги ощетили? Скъпим се за малкото, а за голямото нехаем, същи тикви като тартора им.

364

Az

преди 3 години

Kajete kak da procedirame za spirane na taka narechenite protesti. Ne moje da se opavat palatki kadeto padne. A toaletni ....zapochna da voni. Otvrashtavat me tova ne e demokraciq.

363

??

преди 3 години

До Анонимен 403 Не им изнася,защото ще им попречат да крадат,обаче това никой не го вижда.Все едно и също се повтаря от протестиращите и стана като стара и изтъркана плоча.Ясно е, че щом им пречат, трябва да ги изгонят под някакъв предлог.Как иначе,ако им вземат скъпите коли и къщи,какво ще правят горките с по-нисък стандарт на живот?Никой не се е загрижил за народа, а за собствената си изгода.Веднъж нещо да започне да се оправя и всички недоволни,никой не вижда хубавото,за което трябва време.

362

Смешници

преди 3 години

До АнонименСтамболов е изклал русофилите и е спасил България.Сега България я управляват руски *** .Мечтаят за сръбски патоци,Белене ,Хъбове ,руски туристи ..и вся руская ***.

361

Анонимен

преди 3 години

анархията най и подхожда на България.българите мечтаят за нов жан виденов, а не за нов Стамболов.

360

Анонимен

преди 3 години

До Даниела"Германия няма президент"О, така ли? Я ми кажи каква функция изпълнява понастоящем лицето Франк-Валтер Щайнмайер?

359

555

преди 3 години

Един по един трябва да ги арестуват палаткаджиите и да им повдигнат обвинения за нанасяне на щети на българските граждани с неправомерни и антидържавни действия .

358

Даниела

преди 3 години

До Анонимен Гернания няма президент. И при един дори по-малък скандал от тези ББ сам щеше да си пададе оставка , както един от районните кметове на Берлин. Само наште държат кокала до край и революция ще има , или БГ няма да я има. Раждат ромки по 3, 4, 5 деца , като самите не знаят една дума български. Какво стана с многото пари за интеграцията им. Младите ще заминат, другите ще урат, ромите ще управлват живото ви....Бъдеще за чудо и приказ!

357

Анонимен

преди 3 години

Тези протестъри са едни агресивни и платени пионки. Те разбират само от агресия.Долу Президента, който разединява нацията, заради лични интереси.

356

Случаен минувач

преди 3 години

Правилно! Съжалявам, че и аз не отидох да се подпиша! Не може 200 човека да пречат на 2 000 000! Това не е демокрация! Преместете си палатките там, където няма движение и си стойте колкото си искате! Ама и още нещо - без да ползвате съседските дворове за ходене по нужда! Да ги нямаме такива! Ако някой дойде и се изходи по нужда пред палатката ви? А? Как ще се чувствате?

355

Мистър Сенко

преди 3 години

Браво на блокадите! Така трябва да се действа срещу хунтата! А са ги пипнали с пръст и сме излезли всички да им счупим главите. Като ви пречат блокадите, що не ви пречи корупцията и кражбите?

354

АНОНИМЕН

преди 3 години

До кога хората ще търпят шепа хора да се подиграват с тях! До кога нервите на работещите хора ще издържат?