178

Чебурашка

преди 3 години

Документа бил разработен от Стратегическият съвет към президента. Като знаем, че и Еленко Божков, терориста от софийското метро е член на този съвет може да си представим какъв е.

177

Любо питен

преди 3 години

Защо решихте, че точно сега е момента да сменяте модела на управление? Защо решихте, че е за смяна? Какво точно ще смените и защо то ще е по-добро от сегашното? Какви рискове идентифицирахте и как ще ги преодолеете? Защо смятате, че автокрацията е катастрофирала? Защо смятате, че ако биете ГЕРБ на следващите редовна избори катастрофиралата автокрация няма да си замине с Борисов? Нали той я практикува?

176

!!!!

преди 3 години

Още малко ви остана гербероурунгели, още малко.

175

Анонимен

преди 3 години

И да питам още нещо. Доклад написахте - добре. Стратегия формулирахте - добре. Сега трябва да спреме да живееме, докато ни я инсталирате и после да продължим? Ако е не що разбутвате държавата? Или това е просто пушилка, та да вземете властта, така по комунистически?

174

Ох, писна ми

преди 3 години

ХАХАХА, Еленко Божков по коя стратегия е - спиране на метро посред бял ден ли! НЕЩАСТНИЦИ!!!!

173

Анонимен

преди 3 години

Докато правителството активно работи за отстраняване на последствията от кризата група учени пишат доклад и стратегия. Що не викнахте поне някой с опит - бивш успешен премиер, министър, или питайте Борисов как се управлява държава, как се води нация? Решили, написали, ми добре. Това е все едно да внасяш конструктивни изменения в самолет, докато се подготвя за кацане. Учени хора, уж, пък се излагате...

172

аз

преди 3 години

До решетниковПълен провал! Стратегията е написана от някакъв мухлясъл комунист от времето на Нора Ананиева, който в някакво интервю се хвалеше, че е последният човек, който се е срещал с Васил Илиев непросредствено преди да бъде убит. И тея ще се борят с мутрите! Смях

171

Анонимен

преди 3 години

До сатанатаКакво евангелие, илитерат? Фактите са си факти. Опорките, дето ти ги даде Севда тая сутрин не променят реалността. Я кажи сега кое не е вярно от това дето написах, без да плещиш клишета, дето си чул от покойната си вуйна.

170

гражданин

преди 3 години

Бас държа, че фигурантът си няма хал хабер от този хвърчащ документ. А и няма никакви, ама никакви гаранции, че това, което пише там, ще се случи. Колко такива сме видели - локуми, красиви лозунги и нищи реално.

169

Анонимен

преди 3 години

До НедоразбралДаже троленето ви е некадърно, сикаджийски слуги. Вкарал бил баце България във всички официални стандарти на ЕС. Я кажи кои са тия стандарти? На първо място по корупция сме в съюза. И на едно от последните в света по свобода на словото. Перник без вода, МС пълен с калинки с ИТ кард, дето не могат заглавието да си кажат, реките - отровени, икономиката е на командно дишане, великите бокови магистрали са в перманентен ремонт от 10 години насам. А баце трупа мъни и дебелее.

168

решетников

преди 3 години

Защо ли му нямам никакво доверие на този случайник в политиката радефф. А пък като гледам какви червеи отпадъци са около него.

167

8

преди 3 години

Слави - на Дондуков!

166

Недоразбрал

преди 3 години

От едната страна на барикадата имаме премиер,който изведе България от блатото,поднови я изцяло,особено южната част,вкара я във всички официални стандарти на ЕС и НАТО,направи я разпознаваема.Вдигна заплати и пенсии поне три пъти на завареното положение.Една шепа наркомани с 3 отровителя начело крещят и разнасят ковчези и ни тикат образът на тояк дето не е забил гвоздей на стена в живота си и ще оставим сто ц,ървула да ни повлекат в бездната на Евразия,за кефа на тоа мужик ли?!

165

Румен Радев

преди 3 години

Аз по принцип съм си пълен неудачник и от комплекси си го изкарвам на ГЕРБ, защото така съм оскотял, че на моменти си мисля, че съм по- умен от останалите! Често вдигам юмруци нагоре и плямпам небивалици като изоглавен, щото не съм наред с овенната си глава по много причини. И посреднощ като изляза на балкона тайничко викам: - Р-у-с-и-я и Г-р-и-п-е-н; не на Д-е-м-о-к-р-а-ц-я-т-а и на С-А-Щ!

164

Йокин

преди 3 години

Като по-простичък,да питам,що наследниците,на президента,а и на другарката,учат,а и ще работят,при КАПИТАЛИСТИТЕ,а те ще ни поведът,към светло бъдеще?

163

ПЕНКО

преди 3 години

....... " АЗ СЪМ РУМЕНО ЧОВЕЕЧЕ -НА Л...А МИЛ ДРУГАР ... СЪС ЛЪЖИ И СЪС МЕНТЕЕТА ВЪВ ТОРБАТА ЦЯЛ ТОВАР ... ТРАЛЛАЛА - ТРАЛАЛА СЪМ -ТРАЛЛАЛА " !!!!!!

162

Анонимен

преди 3 години

На софрата са децата на номенклатурата от времето на диктатурата на пролетариата

161

Анонимен

преди 3 години

Бате Бойко , не ни оставяй на деса и румяна

160

???

преди 3 години

Тоа се изказа , а Шишето и Божков къде са?

159

Тия мутри на масата

преди 3 години

Кои са не ги познавам, а нямам 40 години. Да не са някви герои от преди 1989:)