15

анонимен

преди 3 години

Истината излезе. Български кораб под молдовски флаг е превозвал амониева силитра и поради авария е акустирал на пристанището. При заварки които се извършвали по кораба избухва амониевата силитра и от там наблизо складирания без надзор амониев нитрат и бум.

14

Ало,

преди 3 години

До ИстинатаКъде ви бяха видеокамерите?

13

радио Бейрут

преди 3 години

Спомням си на младини как всяка вечер слушах модерна музика! Много известно беше!

12

Анонимен

преди 3 години

Ама мн лъже , ама много . 2750 тона са 2750 000 кг. На дребно килограм струва лев. Къде ги видяхте тия милиони долари. А за кораб 2700 тона е изключително малко. Един средно голям кораб носи по 40000 тона. Аз лично много пъти съм товарил амониев нитрат и докато не се омеси с дизел в съотношение 70/30 даже не гори, камо ли да гръмне.

11

До 1

преди 3 години

До HristoДа, нетърпима масова неграмотност!

10

Анонимен

преди 3 години

Кво да казват. Не са спазвали правилата за безопасност и е станал фаул.

9

Далавера

преди 3 години

Кажете какво би останало от Бургас ако гръмне кораб газовоз разтоварващ на терминала на пристанище запад Бургас. Нали от там натовариха Булмаркет и гръмнаха в Хитрино.

8

Анонимен

преди 3 години

Кво да оповестяват, то от самолет се вижда ква е истината.Арабски мърлячи и гaщници, само претенциите им големи, а гащите им миришат лошо.

7

Анонимен

преди 3 години

Дано Гон е добре японците са способни на всичко за да го отстранят.Неслучайно им пуснаха атомни бомби.

6

Анонимен

преди 3 години

Първият взрив е от склад за фойерверки. Вижда се на някои записи. Втория е от амониевата селитра. Престъпно невежество и нехайство. Нещо, като да държиш в един и същи джоб взрив, капсулдетонатор и търкателна запалка.

5

Анонимен

преди 3 години

Напротив. Ще бъде оповестена удобната истина, както в много други случаи.

4

Бореца

преди 3 години

Истината умира под сянката на рогатия и неговия п(р)орок .!.

3

Анонимен

преди 3 години

Шейтаните взривиха Бейрут, а Господ е опънал алаха и му е зваврял една девственица у дупарата със 200. Който краде църкви му заминават цели джамахирии. Там е гръмнал турски кораб натоварен със оръжия и боеприпаси за Либия.

2

Анонимен

преди 3 години

в ютуб има видеа заснети при експлозиите на военен склад в Сибир . и при двата случая се образува "гъба" със същите особености . първоначалната версия че са ибухнали азотно торове не е вярна . вероятно се касае за голямо количество муниции предназначени за групировките воюващи в близкия изток или западна Африка .

1

Hristo

преди 3 години

Абе срамота е бе!!! Масово по социалните мрежи не се прави разлика межди "и" и "й", ама може ли "журналисти" да не правят разлика - "помощ в момента оказват държави, който са под ембарго."