13

L.

преди 3 години

Да, разходки със сексуарки и секретутки следва да поспрат.

12

Анонимен

преди 3 години

До АнонименУфф с ваште строителни обекти. Това ли ви е визшата форма на бизнес. Примитивна нация..

11

Инж

преди 3 години

Има огромна разлика между бизнес пътуванията на шефовете и тези на експертния персонал. Шефовете ходят на конференции, семинари, изложения и прочие софра туризъм. Това може да става и с конферентни видео връзки. Когато отива специалист да реши проблем или помогне на клиент да интегрира продукт в негово изделие, това е работа. Тя трябва да е на място. Клиента няма да разкрие информация за новите си разработки по мрежата. Понякога дори дизайна е важен - за коли, телефони и т.н.

10

До 7

преди 3 години

Като ти се случи такова пътуване за първи път може да споделиш преживявания. Аре, бегай на село. Не знаеш на кого пишеш, а се пънеш много. Разбирач.

9

гербисто-патриот

преди 3 години

Няма как да се премахнат всички бизнес патувания, например до Брюксел все ще трябва да се продължава да се ходи при началниците, да се види партийно-политическата линия. Иначе, ако е само за бизнес, може и да се мине без такива неща.

8

НЕКОЙ

преди 3 години

Окей, спрете бизнес пътуванията до Давос през януари. Така ще спестите на Света много измислени и вредни неща.

7

ДО 5 и 6

преди 3 години

Явно сте *малки* за Мнение по Темата .Става дума за Бизнес Пътуване със Самолет .Трудно ще ви го обясня , а и вие няма да разберете без да го видите .

6

До 5

преди 3 години

Така е, някои дейности наистина го изискват. В други бизнеси обаче ще се усетят, че може да спестят много от съкращаване на този вид разходи (в известен процент) и така и пътуванията ще намалеят... Training програми и подобни могат до някъде да се правят онлайн... предполагам и други ...

5

Анонимен

преди 3 години

Боже мой, какво значи "бизнес пътуване"???Бизнесът не е просто събрание на костюмари със черни куфарчета и лаптопи на седянка и сладка раздумка!Много от бизнес пътуванията, или командировките както им викаме, са свързани със специализирани дейности на място, на строителни обекти и други. Това също е бизнес, който обаче не може да се върши по интернет!

4

Анонимен

преди 3 години

Това е изкуствен вирус, незнам защо всички ги е страх да извикат, че "Царят е гол", това ще продължи десетки години!!

3

Анонимен

преди 3 години

Благодарение на коронавируса идва края на много неща, не само на това.

2

Краят на дните

преди 3 години

Идва ми се струва края на всичко! Човечеството ще плаща години за огромната си алчност и ненаситност!

1

Анонимен

преди 3 години

Краят им започна много отдавна. С появата на модерни методи за комуникация, повечето големи намалиха разходите за командировки и бизнес пътуванията се свеждат до най належащите, които изискват лично участие. Така че, короната постави още една преграда пред пътуванията, освен финансовата състоятелност.