10

11-а подсказка

преди 3 години

На кафе сте.Вече ще си тръгвате. Сервитьорът носи сметката.Твоят кавалер разсеяно гледа някъде в пространството. Нещо в твоето тяло и особено в подсъзнанието ти те подсеща, че той очаква ти да платиш кафетата, макар че днес е взел заплата.Не се ядосвай. Този мамин льольо е неподходящ не само за теб. Той е противопоказен за всяко свястно момиче. Плати кафето и когато се отдалечите малко от заведението кажи, че ще вземеш такси, но него няма да го изпратиш до дома му и му пожелай успех в живота.

9

ralpona

преди 3 години

напишете нещо и за мързеливата жена толуп сега

8

anonimen

преди 3 години

ebimo mamata drugiya i bez tova vie va kravta

7

Анонимен

преди 3 години

Вагината да засвири

6

Анонимен

преди 3 години

Нормални неща. Доста жени, след като родят, се занемаряват и започват да изглеждат, меко казано, отвратително. Това не привлича мъжете им. Такива са поне 50% от случаите, когато вече привличането изчезва. Ние имаме бебе на 10 месеца, а жена ми още след 6-тия изглеждаше както преди да роди. Относно мъжете- шкембаци, окичили се със златни вериги и каращи 15-годишни БМВ-та. Облекло с чантичка, достойно за меме във ФБ. Е коя жена би харесала подобен парцалясан дебелак!? Двустранно е. Примери- много.

5

Радо

преди 3 години

И при мъжете е така. Когато някоя почва с претенции, изисквания и я мързи да си вземе чашата защото е много хубава, бегом от нея. Такива за нищо освен за секс и напрежение не стават а иначе с лопата да ги ринеш, толкова са много.

4

Анонимен

преди 3 години

5. Ако *** му влиза много лесно - тялото ти казва: " намери някой с по-голям "

3

Анонимен

преди 3 години

Брао, брао, дори в Бъзфиид няма такива високоинтелектуални статии за умлолрасавици. :-) Потресаващо!

2

Анонимен

преди 3 години

Ami ako mu vidis drugo moje da sa vlubis ha ha

1

Анонимен

преди 3 години

Аз като видя мутрата на тулупа и ми се повръща. Така разбрах, че той не е подходящ, както за мен, така и за държавата. Още няколко милиона споделят същото усещане.