60

Анонимен

преди 3 години

Глобите ще помогнат.И трябва да се въведе полагане на общественополезен труд.

59

До 53

преди 3 години

Научи се да четеш.В заглавието се казва ,, Балканите,,, а ти цитираш данни за България.В текста пише, че в България не е равномерно разпределението на заразените и за първи път се говори за откриване на нова КОВИД болница.

58

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен Мислиш като патката .Мисли,мисли ! .......Или в България не умират 110 000 хиляди на година .?Видими резултати от ОПГ ГЕРБ и *** от Банкя .

57

Анонимен

преди 3 години

утихнала е вълната в болните му фантазии.умрелите от короната на ден станаха 3 пъти повече от март месец. И нарастват геометрично.

56

Анонимен

преди 3 години

"Глобите няма да помогнат."Ще помогнат, но трябва някой да ги налага.

55

Анонимен

преди 3 години

До И той запознатМислим, а умиращите се увеличават

54

Анонимен

преди 3 години

До 1"Всеки ден в българия умират около 300 човека по най-различни причини."Ами да закрием пожарната тогава. Няма чак толкова да изгорят в пожари ...

53

1

преди 3 години

Влезте в сайта на Министерство на здравеопазването и четете. Например днес са починали 9 човека които са възрастни и болни хора. Вчера бяха 19.....също възрастни и болни. Средната възраст на починалите навсякъде по света е над 80 години. Къде е проблема? Всеки ден в българия умират около 300 човека по най-различни причини. Има ли увеличение на смъртността? Не няма. И къде е проблема?

52

И той запознат

преди 3 години

5,13 е процента на заразените за днес. От началото на "пандемията" се движим в стойности 3-5%! Напрегнете си малко сивото вещество и мислете!!!

51

ДонДон

преди 3 години

До Оставка на ГЕРБДПС !Този пост го виждам вече в над 3 статиий. В този случай без абсолютно никаква връзка с темата.Явно си от по-евтините БСП тролчета. Научили са те как се прави copy/paste, но не са те научили да четеш и да мислиш.

50

Родител

преди 3 години

Училищата и детските градини са най-големия развъдник на всякакви зарази. Явно плана е много да останат сираци.

49

300 на ден

преди 3 години

Е на това ако му викаш утихване, не знам.. от тези 300 след месец много ще са под земята. Но да, умрелите не гласуват.

48

Оставка на ГЕРБДПС !

преди 3 години

Ами какво чака каскета, че не връща Черепа и Мустака в България ?Къде е червената бюлетина към Интерпол за издирване на опасни престъпници и връщането им в България ? Или не ги издирваме, защото ПРКРАСНО знаем къде са и, ако случайно се върнат и си отворят устите, много хорица ще пострадат и то яко ?!В момента имаме мафиоти, начело на мафиотска държава и така ще продължава, докато не изринем мутрите от властта .

47

Анонимен

преди 3 години

До БългаринКак да се обясни на един българин от "ония 80%", че без тежките мерки в началото на епидемията, сега заразените щяха да бъдат 100 000+, починалите 1000+?Няма как. 80%!

46

Анонимен

преди 3 години

До 1ъИзкарай короната и така ще повярваш, че чак няма да ти е за вярване, умниче ;)

45

Българин

преди 3 години

*** като Кунчев затвориха България при 5 човека с вируса, а сега при 300 очаквате народа да ви повярва!Оставка от поста който заемаш Кунчев!

44

преди 3 години

Остана ли някой да вярва на СЗО и онези с вълните и затихването ?

43

истината

преди 3 години

Само 303 човека днес - и всичките да умрат нищо не са сравнение с това да си стоим във вкъщи или да носим маски.

42

Анонимен

преди 3 години

Между утихна, и малко утихна, има голяма разлика!Също и между малко сме гневни, и гневни, на журналистиката, която манипулира. За жалост покрай сухото го отнася и другото.Бъдещето е плод на днешните усилия, а доверие се губи лесно, а възстановява много трудно.

41

ksarax

преди 3 години

На теб ти утихнал мозъка и няма връщане назад