33

гларус небесен

преди 3 години

Алоо Враца!Нека да напомня що е то северно черноморие.Скали,каманаци и вечно студена вода.Навремето на другарите много им е наподобявало Крим-където съветските другари са гуляли.И решили там да правят курорти. На юг им приличало на пустиня с равния релеф пясъчните дюни и близоста до вражеска Турция.Така се появили Албена,Дружба и Златните.Дошла демокрацията и всички се втурнали на юг а на север си надули цените та нептем никой да не ходи.Факт:Летище Бургас има до 3 пъти повече пътници по принцип

32

Анонимен

преди 3 години

Защото северното черноморие е ориентирано към чужденци, а сега ги няма. На юг е за по-бедния българин.

31

До всички завистници

преди 3 години

Явно доста завиждате че не живеете на морето!!!

30

Пешо

преди 3 години

Защото почти няма инклузив ***.

29

Прост отговор

преди 3 години

Просто на север е минало едно кафяво петно стигнало Баня...

28

Анонимен

преди 3 години

На север е пълно. Просто на север е слабо застроено с по малко села. На юг има мн села през 10км е село. Нормални неща.На север те първа престояр засттоявания е разширение на туризима. Успех на хората по морето. И на Северен и на Юг кма готени хора.

27

Анонимен

преди 3 години

Защото хората, не да вързаха на троловете и платените медии да не ходят по тяхното си море. Хората имст акъл и го доказаха. Останаха само шепа иидоти да ходят в Гърция и да се пенят. Вместо да си оставят парите в държавата. Ама от иидоти, не очаквам друго.

26

Анонимен

преди 3 години

Морето на юг е супер ! децата не излизат от водата - плитко и топло !Няма много бетонади с 15 хил легла , цени нормални , семейни хотелчета -идилияАко спрът и чалгата ще е Перфектно !

25

Щерю

преди 3 години

Просто на юг по морето ни е по- дивно и по- евтино...

24

Анонимен

преди 3 години

Като знаят хората, че могат да се пребият по кирпичените третокласни пътища на вожда, изобщп не си правят сметката до ходят по мутроморието. Другото е дрън дрън, че пляс...

23

Анонимен

преди 3 години

До Боса от СеверВарненеца, не знам с какви джапанки си през октомври, щото персонала на корабите има дрес код.Освен ако не си някой мияч на чинии.

22

Анонимен

преди 3 години

До Боса от СеверОсновната причина да не стъпвам във Варна е, че е пълна с варненци.Откакто са ви обявили за курорт си мислите, че всички са ви длъжни.Половината сте дребни нереализирани тарикати, които само се тюхкат, че някой е завъртял далавера, а вие не сте се усетили.Не дай си боже да потърсиш помощ - уникални сте в даването на съвети, но посмъртно няма да помогнете.И сте задръстени еснафи - яд ви е, че Пловдив е по-голям град от вас.И последно - мързи ви, та не можете да дишате.

21

Истината

преди 3 години

Ей, босия Разбрахме че си друсан. Легни , наспи се и после ела да пишеш смешки за Варна, татарите и руски к-вички.

20

Анонимен

преди 3 години

До Боса от СеверСлед всичките глупости които си написал по малко комплексиран ли се чувстваш?

19

Анонимен

преди 3 години

Най-жалкото е, че няма да има фалити, защото това са отдавна изпрани пари, и на собствениците им е през оная работа ще печелят или не.

18

абв

преди 3 години

До АнонименДа,така е,леко са ***...

17

Истината

преди 3 години

Я, някакъв варненски гагауз по-долу ми е откраднал ника.Жалка работа. Те сигурно в Гърция имат само магистрали, затова половин Западна България ходи там. Пък особено през Кресна магистралата е върха, направо я няма и катастрофите са през ден. Вземете си изчистете морето и се научете как се обслужват клиенти без да ги удряте в сметката и грамажа. Руснаците и румънците може и да не ги бъркат тези неща, но нас българите ганьовщината много ни дразни.

16

Анонимен

преди 3 години

На Юг и хората са други..

15

Истината

преди 3 години

И с магистрала и без магистрала все си почивам на южното Черноморие. На север водата не ми понася. (Не желая да прекарвам по два-три дни в тоалетната през почивката си) . И друго - като се понаучиш кое къде е в градчетата на юг живота ти излиза почти колкото у дома.

14

Anon

преди 3 години

Българина е свързан изкъсо със природата и бетона му е противопоказан като може да избира. Колкото по на север-толкова повече бетон. Чужденците скотове- туристи пък ги влече бетона щото са скъсани бедняци и друго освен бетонирани курорти не знаят... и тази година като ги няма българите са на юг, а севера е празен. Толкова е просто.