216

Гео Милев

преди 3 години

До ostsvkaСептември ще бъде Май! - сваляю *** и ми дай да ти дам един магарешки салам!

215

ostsvka

преди 3 години

Ama drug pat ho ho ho

214

ББ

преди 3 години

Суверена ви иска оставка...уволнени сте,останалото са локуми за найвници обслужващи такива като симеонов и аверите му от дпс...по места дпс прехвърляха гласове на патриотите ви...използват ви за да крадат...има ни 1400 г....ще ви надживеем и ще въздадем справедливост...над вас...на децата и внуците ви...вие ограбвате нашите...и никакви милиони не си струват...необразовани...империи са загивали...Бог да пази България!!!

213

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Да бе да, единия лъже, други МАЖЕ. Големи боо..ци излязохте...

212

Рехави протести

преди 3 години

Снимани от дрон протестиращите в София са по 5-6 хил. души всяка вечер. На най-големия митинг на 29.07 са били между 15-17 хиляди. В останалото време са 2-3 хиляди дневно. А днес са около 1500 души. Крайно недостатъчно... Може би есента... За сведение протеста на жълтите павета на БСП е бил между 2500-3000 души. Колкото едно село. Жалка работа. За сравнение големите протести на СДС през 1990,1991,1996, 1997 години, които събориха комунизма бяха 150-200 хиляди души в София.Тогава нещата се случват.

211

Анонимен

преди 3 години

колкото повече стоят и не подават оставка, толкова по-тежки последици ще има за тях после

210

Койчо

преди 3 години

Хората искат сега оставка бе дончев защото после няма да можеш да си спомниш както разговора с боко тиквата

209

баце

преди 3 години

Томи, няма смисъл да мислиш човече и да предлагаш варианти. Бойко прави това което му каже Симеонов, а на Симеонов му нарежда Доган и Делян. Това е положението. Правителството се командва от НФСБ и ДПС.

208

Сач, снимай се!

преди 3 години

Панаирджийски габровски номера. Тези лакърдии на друг ги разправяй!

207

Анонимен

преди 3 години

Тия от ГЕРБ са като питбули като захапят кокала не пускат каквото и да става...

206

Анонимен

преди 3 години

Дончев ОСТАВКА отивай в Габрово да пасеш овцете ,подкрепяш крадеца Борисов с чекмеджето и златото по 10 000 заплата вземате да крадете.

205

Радев-фигурант

преди 3 години

Радев-зелените чорапи се оказа един фигурант. Говори празни приказки и известни на всички истини като например че грипът е опасен, че спортът е полезен, небето е синьо и корупцията е вредна. И нищо истински важно и смислено не казва и не върши. Кому е нужен такъв безличен президент ?

204

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 215Я се научи да пишеш бе, после ми чети политически трактати. пресконференция - пртесконференциИ. И такива акъл ще ми дават. Ако всички подкрепящи БСП - то са такива - олеле мале!

203

Анонимен

преди 3 години

Тъпанарите тука пак са се развихрили и ръсят глупост след глупост. Не искам да мисля изобщо какво ще се случи ако тия разни Радефци и бесепари докопат властта. Връщаме се в праисторията и всичко постигнато досега защото то съществува , кой каквото ще да дрънка, ще отиде по дяволите. Така власт не се дава. Това е малодушие. Нека правителството помисли за това.

202

Бойко

преди 3 години

Не забравяй,че Тато беше дълго на власт,защото сменяше втория на пет години!Томето нещо шикълкави,пък и му се протестира!Дай му шанс!

201

555

преди 3 години

Един умен и разумен човек - греши обаче , че се оставя да му се качват на главата .

200

Офф ,да се омита

преди 3 години

-Омитай се ,тиквена прислуго!Ненужен си дори и като обикновен габровски даскал ,какъвто беше преди дон Барба Ганьос да те назначи за министър!Аман от нагли и алчни герберунгели като теб ,тиквенико.

199

Анонимен

преди 3 години

A вариант за зандана???

198

Хубавото на Радев

преди 3 години

Единственото хубаво на Радев е че може да отреже Македония и Албания в жалкия им хитър стремежец към Европа.За Радев ще е дълг да задраска всичко направено от Бойко - така че Заев и Пендаровски да не хитруват на наш гръб.А в Скопие няма да има улица "Бойкова".

197

Не Клякяй

преди 3 години

Добре е да се спазва етика в управлението.Ето защо "Не Клякай!"Който лесно кляка не трябва да се занимава с политика. Трябва да се отстоява вота на тези, които са те избрали. Ако трябва - ще има кютек!Това го има в много държави!Иначе дъртите вещици и вещери ще говорят страховити неща! Като настъпани жаби ще кълнат!Трябва да се върви напред!