36

защото герб управляв

преди 3 години

До тоя не е много в часНапротив приятелю, ние- твърдото ядро избиратели на герб сме 20%. Кой ги знае другите 6% поради какви причини са гласували за нас. Те са избиратели от онези останали 80% от българите, за които един червен пловдивски професор, със съветско месторождение, каза, че страдат от интелектуална недостатъчност.

35

Боцков

преди 3 години

До мяу. Глу.пости си написал. Ти беше ли там?

34

Мяу

преди 3 години

В конференция организирана от ГЕРБ, лицата там са докарани от ГЕРБ, няма свободен вход, всички които се допуксат са предварително подбрани - та от къде са биячите?

33

баба Ленче

преди 3 години

Кой не знае да целува ръка ще целува...!

32

Анонимен

преди 3 години

Номер 25 - олд, е неграмотен! Хаха!

31

Анонимен

преди 3 години

Точно па вие в Пловдивско ли сте недоволни, бе? Че сте на час и половина от морето и че последните 10 години сте най-мощно развиващия се икономически регион в страната. Или не искате? Сигурно северозападналата част по ви се нрави...

30

Анонимен

преди 3 години

Видяла жабата, че подковават коня и тя вдигнала крак...

29

Анонимен

преди 3 години

До еи. От Дубай, от Дубай.

28

еи

преди 3 години

*** от къде са ?

27

Анонимен

преди 3 години

До 23. Глу.пак, стига с тези ваши мръсни внушения. Биячите НЕ СА ОТ ГЕРБ.

26

лумпените

преди 3 години

Бяха вчера на слънцето заедно с дерибейте....оня човек като попита за записите *** щяха да го утрепят пред всички телевизии ,та тоя въпрос го задава цяла България и то риторично...И триото е отровно, ама за герб !

25

изнервен

преди 3 години

А този на снимката, дето мразел всички партии, някой знае ли какъв е? Утре да не се окаже областен управител или шеф на някоя държавна службица.

24

Реалист

преди 3 години

До 23. Жалък наивник, ами нали след оставката и новите избори ще има пак недоволни, пак протести и пак кръв.

23

когато му

преди 3 години

Видиш шкафчето с кюлчета / който естествено няма да са негови / тогава ще му дойде реда ,сега оставка се иска от твоя човек....

22

Чебурашка

преди 3 години

До до 18И ще ме разплачеш с тези "момичета и момчета"! Има л. Умпени,които се използват от Радев и Отровното трио за да се доберат до властта.

21

Чебурашка

преди 3 години

До до 18А Радев кога ще подаде оставка?

20

до 18

преди 3 години

Какво толкова с тази кръв ! Ами подавате оставки и няма кръв ! Кой е в състояние да пролива кръв -- народа дето са излезнали момичета момчета семейства или тежко въоръжената полиция и жандармерия дето млати с кеф зад колоните и ще има да ги разследват пет години кои били и накрая ще са невини...вчера пак бихте и цял свят ви гледа накрая биячите били от ню мексико и никой не ги бил виждал...на кой ги пишеш тия щуротии...?

19

Мяу

преди 3 години

Само да не дойдат мутрите от конференцията на ГЕРБ вчера и да почнат да раздават пак юмруци.

18

тоя не е много в час

преди 3 години

В историята пише ,че няма нито една извоювана социална придобивка с мирен птотест--- мирният цивилизован европейски вариант е подаване на оставка при приблизително 50 % недоволни друг въпрос е тука дали не са и 70 % защото герб управлява със 26 % от всички избиратели а имаше и много издънки шкафове кюлчета дерибеи... та мирното тука не помага иска се и малко решителност иначе може да ходиш да си викаш на балкана там ще го накривиш на някой...Та точно герб иска да си викате тихичко !

17

Анонимен

преди 3 години

⁰Много ми е странно на тези ясновидци дето знаят колко ще е лошо ако се махне Бокова.Ако сте толкова добри защо пропуснахте да видите лошото в което сме сега?А вместо това на акито викате торта...