163

1

преди 3 години

До А-ууу,ти какво искаш,към тиквата ли да се обръщаме със сър,та той е един каруцар,как ще се обръщаме на сър.

162

Анонимен

преди 3 години

Този Радев се оказа по-голям *** и от Плевнелиев! Ще ни докара гражданска война!

161

Кой вярва

преди 3 години

Срам ,че имаме такъв президент. Трябва да има промяна ,но не да висим по- палатки да се блокират пътища .Протестирайте ,но не спирайте движението. Срам за такива хора. Колко ли парички натрупахте за тези дни а.

160

до 167

преди 3 години

Само фашистите забраняваха партии!

159

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ е престъпна и мафиотска партия и трябва да бъде обявена извън закона! Ако тя продължи да присъства в парламента, тя ще саботира всяко правителство, в което не участва! Примерът със сваленото правителство на Орешарски е показателен!

158

Сата Н

преди 3 години

Така ли се казва ежегодното събиране на гербавите крадци - извънредна конференция? На поляната, за 1 час, в обедната почивка? Голем си идьог бе, Пеше...

157

Сата Н

преди 3 години

Ако не сте разбрали, Борисов събра герберите, за да покаже сила и да зададе курс към смазване на опонентите.. Този човек открито върви към директна и силива конфронтация и след днеска е само въпрос на време да започнат да ни мачкат. Така че място в публиката е гарантирано само на самия него - Тиквата.

156

Анонимен

преди 3 години

Гледам само двамца сте останали да тролите бре п'омияри гербави.

155

Сата НАТО

преди 3 години

Ами може би трябва да се обръщаш на сър към човек, който е внесъл стотици милиони в хазната, а не се ***, не псува като каруцар и не се заканва да размазва физиономии, както прави "добрякът" Борисов. Много добре знаете и няма нуждаьда ви напомням, че едно обвинение, ако не е доказано, е клевета. От тези 19 или 18, нито едно не е доказано в съда.

154

А-ууу

преди 3 години

колко сме докачливи,може би трябва да се обръщаме на сър Васил Божков,към човек с 19 обвинения?

153

Анонимен

преди 3 години

Защо не се обявът публично хората писали законите в конституцията за съдебната власт и за осъществяването на контрола. Много ми се иска да знам кои са тия мръсни ***

152

Сата НАТО

преди 3 години

Черепа се беше разпоредил на червения депутат----- Черепа се казва Васил Божков и е български гражданин с поне толкова чисто съдебно досие, колкото е и това на Борисов. Само че за разлика от Тиквата, е вкарвал в хазната, а не е харчил от нея. И не козирува като мало умен, както прави Бойко Борисов.

151

Анонимен

преди 3 години

От коментарите следва, че Радев е виновен за всичко, защо тогава сме най-бедни, най-бързо изчезващи, най-корумпирани, с най-неефективното здравеопазване, с най-много жертви по пътищата с най-мръсен въздухв ЕС и за капак на 111-то място по свобода на медийте от 175 държави. Това е външната оценка за България. Предполагам повечето който пишат по далече от Гърция и Турция не са ходили иначе щяха да са на противоположното мнение. Президента е прав.

150

Анонимен

преди 3 години

Конституцията не се променя от фигуранти.

149

Радев е ковид

преди 3 години

Този човек доведе държавата до масово заразяване с ковид.

148

Анонимен

преди 3 години

От Фигуранта кипи безмислен труд!

147

Сата НАТО

преди 3 години

Ако Прокуратурата може да притеснява Държавния глава без основателна причина, какво остава за обикновените хора като мене? Тогава по-добре гражданска война и да се реши кой кой е.

146

БСП са гадове

преди 3 години

Като знам какви червени бок.луци са в екипа му си представям и какво са измъдрили. С една дума - нищо.

145

Сата НАТО

преди 3 години

Ти ли ще идеш да го арестуваш бе мишко, искаш ли втора Сирия -------По-добре втора Сирия, отколкото втори Донбас.Защото Борисов зацтова работи - да вкара руския интерес в ЕС

144

Сата НАТО

преди 3 години

Прокуратурата е независима институция сама решава къде да влиза и да проверява. ---------- И защо да имам нужда от такава институция и на какво основание някой я е създал? Ако може просто да си елиза когато и където пожелае, къде отива презумпцията за невиновност и правото на неприкосновеност на гражданите? Ако е както казваш, значи ние изобщо нямаме държава.