109

Анонимен

преди 3 години

фуражката се покри. Вдигна юмрук "Венсеремос серсемос" и залегна.

108

Кирчо

преди 3 години

И сега Радев ше излезе и ше каже че е видЕл как ББ прави заклинания за дъжд от Алеко

107

До 110

преди 3 години

Добре ли си ?! Писанието говори за сериозен ментален проблем, потърси помощ.

106

Анонимен

преди 3 години

И небето не понася тая протестърска платена пасмина !

105

До 99

преди 3 години

До АнонименМутрата тероризира цяялата държава, заедно с Гешев и Пеевски, а вие, че няколко човека спряха движението в София, за няколко дни...вече ви спряя живота.Ама, такова е нивото на матр'яла. Ти го крадеш, обираш, унижаваш...той те гледа с любов и ти казва, че си велик.

104

sbs

преди 3 години

До 123БОЖКОВ ДА КУПИ ДЯДО ГОСПОД ЧЕ МАЙ САМО ТАМ НЕ Е ДАВАЛ--ЗАТОВА НЯМА ПОДКРЕПА

103

Анонимен

преди 3 години

Деса Пеостакеса да отиде при народа и да оправи палатките, стига е ходила само за дрехи с коли на НСО

102

Анонимен

преди 3 години

Пак непредвидени разходи за Га ле ва и сие.Сега трябват нови палатки и съответно триото ще има по малко за крадене. Пък и протестиращите искат бира и кебабчета всекидневно. Не ми се мисли,колко пари ще изхарчат до март догодина.

101

Хахахаха

преди 3 години

Вятъра издухал палатките върху жиците. Тия май не да се качвали на тролей е живота си. Селооооооо. Тебе не ти требе жокер ти си от там:)))))))))))

100

123

преди 3 години

Божков да купи нови, ама по качествени.

99

sbs

преди 3 години

Може ли някой да ми каже -защо комунистите празнуват 9 ти септември--това е празник на загиналите против фашизма и КАПИТАЛИЗМА --измамени --загинали -ЗА МЕН ТОВА Е ГАВРА ЗАЩОТО ТЕ СА СЕГАШНИТЕ КАПИТАЛИСТИ -защо ходят на църква --когато са преследвали поповете и църквата беше почти забранена ---лозунга беше вярвай в партията не в бог-----Е ДОРОГИЕ ТОВАРИЩИ ---КОЙ---- БИ ВИ ПОВЯРВАЛ--не изпозвам разумен за да не обидя някой

98

Анонимен

преди 3 години

Барбекюто там ли е?Давай по една гладна пържола...

97

Господ подаде

преди 3 години

Ясен сигнал, че протестите са вредни за българския народ!

96

ъъъ

преди 3 години

До АнонименДа бе, сега правителството е виновно, че и палатките били китайски. Вие наистина сте за болнично заведение - има едно наблизо - тръгвате по Цариградско, посока изток и след 4км сте там.

95

Анонимен

преди 3 години

Ако дъждът спре и милицията се скрие за половин час, от тия наркомани и *** и помен няма да има. Тероризираните цял месец граждани ще почистят сметта от улиците и ще блесне.

94

Анонимен

преди 3 години

Радев , отивай помагай ба брачет......ааа не щеш ? .....що ..ааа щял да ти се намокри перчемааа....ооооо ....

93

Анонимен

преди 3 години

Протести има не само в столицата, а в цялата страна. Палатките не се чупят, чупят се тези китайски навесотенти, поради неналичие на български.Гербавите до там докараха хората че няма нищо българско и всичко е менте като ремонтите и бушоните им.

92

разходи в повече

преди 3 години

вятърът и дъждът ше докарат независимата до нови разходи ! а тя си мислеше че ше мине само с няколко каси бира за ден - два ! да , ама не ! спонтанно протестиращите ше се изнесът в момента в който спре доставката на бира , кафенце и безплатна храна !

91

Токолог

преди 3 години

Че и думата "тролейте" са объркали... То бива да не си завършил 5-ти клас, ама чак толкова... И това от официалния профил на "Системата ни убива". После как да ги подкрепиш такива хора, като те не могат едно изречение да напишат без правописни грешки...

90

Дай Боже

преди 3 години

Ега се удавят всички протестъри