192

Анонимен

преди 3 години

ако търсите подписан трудов договор няма да намерите.

191

Анонимен

преди 3 години

Има наета официална охрана, фирма наета от ГЕРБ.Тех парка си има тяхна наета охрана. Всички трябва да охраняяват събитието.Паралелно, се разхождат якички субекти и бият хората, пред очите на официцално наетите охранителни фирми. Служителите на фирмите стоят и гледат боя, не правят нищо.ПиАр-та на тиквата, стои с шефа на офраната и дава разпореждания по радиостанция.Абе, гербаджииии, вие нас на какви ни правите, бе????Ще си заминете пребити с лопати, кирки и камъни накрая.

190

До 204

преди 3 години

До АнонименАми, ГЕРБ са същите комунисти като БСП, бе.И не ми се оправдавай, че гласуваш по принуда.Има други демократични партии, за които може да се гласува. А не за мутрите-комунисти от ГЕРБ.Та...такива оправдания не минават, мой човек.

189

ф

преди 3 години

Мъжът, който хвърли телефона на журналистката е на снимка номер 3 . Лесно ще го разпознаят много хора по татуировката на ръката.

188

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХахахахр гласувал принудително за ГЕРБ. Боже, боже, колко прости хора има на тоя свят.

187

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 195ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!Някои от нас ПОМНЯТ орисията на БСП! Не съм любител на Герб но БСП-то - НИКОГА ПОВЕЧЕ!Гласувам принудително за Герб

186

Мен

преди 3 години

За журналистите добре, а за другите 2 момчета, където се вижда как баш охраната просто подминава двамата, които го ритат?

185

Анонимен

преди 3 години

Мили червени тролчета,След редовните парламентарни избори през март 2021 ще има правителство ГЕРБ 4!А вие ще връщате парите на ВБ защото не сте си изпълнили поставените задачи!

184

Анонимен

преди 3 години

Награда за мнимия охранител, веднага.

183

Анонимен

преди 3 години

Мутрите на Борисов днес пребиха един адвокат и един икономист,завършил в Манхайм-Германия,само защото са искали да снимат "събитието" им.Нагрубяваха и хвърляха телефоните на две журналистки..Не били от охраната ли?Айде,бе!

182

Паисий

преди 3 години

Просташки изпълнения през 21 век!Е как искате с такова поведение да стигнем развитите държави?00466

181

Сержант

преди 3 години

Това лице му е платено под масата от ония парички, 40_те % от общественните поръчки. Всичко се връща рано или късно.

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!Да бе, БСП-то умрат от любов към народа! Застреляй се бре "мислител"!

179

Чавдар Михов

преди 3 години

Ми като не е бил част от охраната, защо истинската охрана не го е задържала?

178

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ ненавижда българския народ. За тия изверги ние сме само източник на пари за крадене. Разберете го: ДОКАТО ИМА ГЕРБ, НЯМА ДА ИМА БЪЛГАРИЯ!

177

Анонимен

преди 3 години

Протеже на фигуранта. Нищо чудно да е синче на отговорен другар.

176

Батакa

преди 3 години

Арестувай ги ГЕШЕВ нали си прокурор?КоРУПЦИЯТА ТРЕСЕ ВСИЧКО,ГЕРБ показва мутренско поведение.Г-н Радев ги определи с две думи МУТРИ ВЪН.

175

V

преди 3 години

Аве кой туй ипон ве ??? Да не е германска корпорация ??? И туй ипон кво произвежда ??? Да не прай коли ??? Щот тука викат че та застрахова без да искаш да са застраховаш .Ми то туй ипон кво произвежда ???????? Мутри ли ??? Мутрите няма да направят България Европейска държава ;) И дебелогъзите също .Дебелогъз човек никога не е произвел нищо за обществото ,ама иска обществото да му дава държавна ясла щот в частния бизнес никой няма да го търпи. боко ,дебелото лили ,гешев ,пеевски ,цацаров.истината

174

Молотов

преди 3 години

Бензин + Масло + Бутилка от вино + пapцал Палиш, хвърляш по автомобил/офис на делта гард и се прибираш вкъщи да пиеш биричка и да гледаш новините.

173

Чупен Джама

преди 3 години

Това, което се случи с кмета с А8-цата днес, е само ПРЕЛЮДИЯ към това, което ЩЕ им се случи. :))) :)))) Троловете няма да се разминете и вие, да знаете. :)))