21

Анонимен

преди 3 години

Първородният син на Ескобар знае кой е баща му. Пабло Ескобар е застрелян докато говори по телефона именно с първородния си син. Момчето и сестра му са изведени от Колумбия именно от ЦРУ за да ги опазят живи. След като навършват пълнолетие се преместват в Аржентина и сменят фамилията си за да скъсат окончателно с миналото. Момчето е известен архитект там.А тази статия е просто една лъжа пълна с измишльотини без никаква фактология и неверни дати. А човекът на снимката е Хавиер Бардем.

20

Gustavo

преди 3 години

Това е абсолютна лъжа.Автора е не информиран Пълни глупости

19

Анонимен

преди 3 години

До do 18Глупости на търкалета, приятел. Изчел съм над 6 книги за Ескобар. Ескобар е роден на 1 декември 1949. Ако беше жив днес той щеше да бъде на 71. Този му уж син, според статията ви е на 54. 71-54=17. Това значи, че синът му трябва да е роден през 1966 ,. когато Ескобар е на 17. През средата на 60-те семейството му се мести в Ла Паз, Енвигадо, Колумбия и започва да учи там .Започва да учи в училището с име Enrique Velez School. Никъде и никога не е споменавано за "синът му роберто".

18

do 11

преди 3 години

Наистина има син Роберто, които е заварен от първата му жена. Не му е биологичен баща. Съвпадение на имената с брат му.

17

Анонимен

преди 3 години

Агента е бил педофил, англичаните за това си осиновяват деца, за да правят секс с тях. Неслучайно го е пратил в интернат, явно Пабло го е заплашил да му отреже оная работа.

16

До Роза

преди 3 години

А Боко е голям мафиот, но явно дори и добър съпруг не е бил.

15

Роза

преди 3 години

Пабло Ескобар може да е голям мафиот и да има много грехове,но е бил добър съпруг и баща.Семейството му пази добър спомен за него.Всеки човек си има и добра,и лоша страна.Никой не е еднозначен.

14

Анонимен

преди 3 години

ебахтии жалкия мустакат охлювв , ебахтиии цензурата на майка ви путакаа бойковци

13

Г.Т.

преди 3 години

До Бай ГогоНе знаех, че Ми-6 отвличат деца. Не е окей, били те и на наркобосове. :DНе знам. Поправете ме, ако греша. По турско, на тва му викахме Еничерин._________________________________________________________________-Байчовото, ти требе да си на поне 350+ години, че да си го спомняш!

12

финансов(о) Boss

преди 3 години

Как къде , в някоя швейцарска банка и отдавна са поделени между директорите и ЦРУ.Нека не забравяме какво стана с милиардите на Арафат, дето ги краде от помощите за народа му- скръцнаха със зъби на вдовицата, дадоха й няколко гроша, а останалото потъна... Такъв е пътя на незаконните милиони от дрога и оръжие, затова "Яж, пий и си носи новите дрехи"

11

Анонимен

преди 3 години

Първородният син на Пабло Ескобар се казва Хуан Пабло Ескобар, той е 43 годишен. След убийството на баща му, си променя името на Себастиян Марокин. Роберто Ескобар е брат на Пабло Ескобар. Тия вашите репортери не знам откъде черпят информация, но е добре да си проверяват нещата.

10

Анонимен

преди 3 години

Ех каква кока имаше навремето....а сега мазилка и пудра захар.

9

Анонимен

преди 3 години

Ако биете Баце на едно мачле може и да ви похвали, но три пъти ви би и сега ще "вадите топката от мрежата", другари от БСП-то.

8

Предположение

преди 3 години

Бръкни в нощното му шкафче, в чекмеджето, в чекмеджетоооо!

7

Анонимен

преди 3 години

Я, Камен Донев!

6

Аве

преди 3 години

Защо им викаме министри на тез бичмет@? Те не са министри и депутати ве, те са КРАЛЕ И КРАЛИЦИ. За да крадеш 100 години не си професионал ти си КРАЛ , И ДО ПЕТО ПОКОЛЕНИЕ СТЕ КРАЛЕ И КРАЛИЦИ ВСИЧКИТЕ, не сте нито депутати нито министри.

5

Оркестър.Тaшaкларъ

преди 3 години

А бойко младши,,внука" вече милионер!

4

По важно е...

преди 3 години

По важно е къде са милионките на Баце, дето всъщност са наши.

3

Бай Гого

преди 3 години

Не знаех, че Ми-6 отвличат деца. Не е окей, били те и на наркобосове. :DНе знам. Поправете ме, ако греша. По турско, на тва му викахме Еничерин.

2

Анонимен

преди 3 години

Абе те и специална бригада имаха от дискавъри преди година две, и стигнаха до под кривата круша. Какъвто и злодей да е бил, поне е бил достатъчно умен и в момента си прави гавра отгоре с всички хиени жадни за милионите му