8

Ай СИКТИР!!!

преди 3 години

За последното никой не им е виновен.Всички араби са мърлячи и търсят само аванта и печалба. Нулеви стандарти и мерки за съхранение на потенциално опасни експлозивни вещества, а после въй, ко стана...Хич не ги жаля, никой не им е виновен, да си стоят там, да запретват ръкави и да си оправят държавите, тук на никой не са му тупнали.

7

Анонимен

преди 3 години

За Ливан си спомням доста работи от миналото, но знам, че кризата не е от вчера там. Те си живуркаха, макар и различни фракции и религии и началото на края беше когато Израел прогони палестинците и те се натикаха в Ливан и си направиха Хизбалла(в превод войни на аллах), а после подпалиха цял Ливан.Предисторията на всичко това е дълга, но резултатите винаги войни.

6

Анонимен

преди 3 години

Обсебването на властта от милициите на Хизбуллах, корупцията по всички етажи на властта и нарушеното равновесие между различните етнически и религиозни групи - шиити, сунити, християни, хилядите емигранти от съседните страни, превърнаха една добре уредена държава в разграден двор. Сега най-вероятно я чака хиперинфлация и , не дай си боже, нова гражданска война. Жалко!!

5

Кармазъ Сикиш

преди 3 години

Доброто мюзли, е мъртвото мюзли. Била е швейцария като беше християнска държава. 70-години я направиха мюзли държава и продовете вече се берат. Но най-добре канадския премиер Трюдо да ви обясни как "diversity is our strength"

4

Анонимен

преди 3 години

"Животът в държавата, някога наричана Швейцария на Близкия изток..."---Това НЯКОГА беше '70те години. После дойдоха прогонените палестинци, после се появиха християнските милиции (кой знае защо подкрепяни и финансирани от Израел), после мусюлманите направиха свой милиции, после... После дойдоха Сабра и Шатила '80те...И така беше разрушена една прекрасна страна!Кой - прав, кой - крив не се наемам да коментирам - за мен араби и еврей сринаха тази страна!

3

От дупясе

преди 3 години

Кризата в Ливан дойде с кучетата на алах .!.

2

Анонимен

преди 3 години

Светът се разпада бавно, но сигурно - горят катедрали, взривяват се пристaнища и се пръска със вируси отнякъде. Вие си приказвайте на парче, ама не можете да обхванете цялата картина, нямате толкова умствен капацитет. Дали ще схванете що Ким Чен Ун си направи ядрени оръжия, туй че e комунист не означава че е глупав и терористите ще го сварят по долни ***.

1

Анонимен

преди 3 години

Това Ливан всъщност палестина ли е, да им ги ебаВмамата джгитайска