17

Анонимен

преди 3 години

Предполага се, че 2000 тона селитра не се съхраняват в един съд. Голмата експлозия беше като от един съд. Наред със звъковете от гърмящи боеприпаси, нямам идея как ще бъде обяснена цялата работа така, че да повярвам.

16

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко от вас гледаха видеотата със звук. Там гърмяха боеприпаси. Основния взрив може да идва от амониевата селитра, но е имало и складирани боеприпаси, което автоматично прави Израел основен заподозрян. Мое мнение базирано на звуците от видеотата.

15

Анонимен

преди 3 години

Ливанците са крадливи мекерета, Като всички от региона. Откраднали са на руснака торта и са си платили за греха. Няколко от тях са се облажили и сега на тяхната съвест лежат сътраданията на Ливан.

14

Анонимен

преди 3 години

do 14a ти какво *** си?

13

Анонимен

преди 3 години

Не е нужно време да разберем,че си комунистическо *** Чуков.

12

Анонимен

преди 3 години

тоя може би ще иска да обясни какво количество тротил е било използвано за инициирането на амониевия нитрат? Ши въ шибъм в професионалистите!!!

11

аман от експерти

преди 3 години

Кво да уточняват?2700 тона амониева секитра е преминала в газообразно състояние!А виновника е на кайма ,всички свидетели също.

10

Анонимен

преди 3 години

Чакаме 17-тата статия за Ливан, която отново не казва нищо...

9

Анонимен

преди 3 години

В главите на хората има два варианта:МОСАД или инцидент.

8

Анонимен

преди 3 години

каквото се случи преди 10 години в Челопечене. Корупция, кражба, немърливост.

7

Анонимен

преди 3 години

Този пич е толкова зле че даже не ми се коментира, оле майко "експерт".Казва ""Говори се за складиране на 2700 тона амониева селитра. През 2013 г. руски кораб, който е извозвал към Мозамбик" а се оказва в действителност че кораба е ... УКРАЙНСКИ! разли няма според него ... хахахахахахахахахахаха само бабите в селата вярват на такива "експерти"

6

Аз

преди 3 години

Тоя "експерт" като го слушам май е по-добъ от ЦРУ, ФСБ, Моссад, Ми-5 взети заедно))Изхвърлиха го като депутат от БСП и сега ходи за хонорари да говори глупости)**м ти и експертите!

5

Анонимен

преди 3 години

И тоя знае Всичко!

4

Анонимен

преди 3 години

Бояне, вече се знае какво и как. Какво врече ти трябва, все така ли сте свикнали ... протакване, чудене, хората на Марс отиват ти още се чудиш и маеш

3

Анонимен

преди 3 години

В България имаше два подобни експлозии , но за наше щастие далече от големите градове ,макар че единият беше близо до София но и достатъчно далече от София да нанесе щети само няколко счупени прозорци в София. В нашите случай беше военно оръжие, наш склад а в другия склад за обработка на гърците за военни бомби но да са далече от Гърция ,естествено България е най удобна за тази работа.Но там явно тези неща стават с невоенно оборудване в големият град.

2

Даа,

преди 3 години

налага се изводът - не слагай ръка върху руска собственост!

1

Този е всичколог,но!

преди 3 години

Не усуквай на тема световна политика, а си кажи защо преди повече от 40 годинине взе онази наша състудентка, доста високата, с пискливото гласче? Толкова се надяваше момичето, изтърва златни студентски години и накрая, завършвайки се омъжи за един, който й стига до рамото. Вече нямаше избор и прецени, че епо-добре да е с такъв мъж, отколкото да си остане стара мома.Много добре знаеш за коя става въпрос.