25

По-стриктни

преди 3 години

До Анонимен В Япония са още по-стриктни. Мюсла в Япония може да пребивава само по бизнес дела и то временно. Никакво гражданство.

24

Анонимен

преди 3 години

ха ха ха ха ! Това е егати майтапа и четиво за хора без мозък ! как си представяте , че ако е затворен ще му дадат телефон да има и даже свързан с интернет ! Фалшива евроатлантическа пропаганда а

23

Гост

преди 3 години

Много омраза и некомпетентност се чете в повечето коментари.Това обяснява защо България е на това положение.С толкова неук и изпълнен с омраза народ няма как да има просперитет.

22

Анонимен

преди 3 години

Единствено в Китай имат правилно отношение към исляма.

21

Светозар

преди 3 години

Към ислямисти няма как да изпитвам съчувствие. Да ги мачкат китайците.

20

Веско

преди 3 години

Факт е, че където има събрани повечко мюсулмани създават проблеми. Просто исляма не им позволява мирно съществуване с друговерци.

19

Анонимен

преди 3 години

само китай .. при светлия кумунизъм няма мутри и олигарси ... всичко е на народа ...

18

Гepманистaн Убepалec

преди 3 години

Джордж Флойд е американска чеpнилка, ДВЕПМ толерантисти неолиберални медийни.

17

Гepманистaн Убepалec

преди 3 години

Джордж Флойд е амеpиканска ***, дребен мошеник и престъпник, убит при задържане от американско недобучено ченге социопат с прекалено много власт.Не знам коя идеология и политическа система е по-гнусна - исляма или комунизма.Ислямът трябва да бъде преследван, изкоренен и ликвидиран както например фашизма. Но все пак концентрационни лагери май не е начина за ликвидиране не исляма. Трябва да се ликвидира учението ислям а не човеците.

16

БЪЛГАРИН

преди 3 години

От историята съм запомнил само три групи на старите българи: котрагури, оногондури и уйгури, но те са повече. Веднъж, телевизионният оператор от БНТ Емилиян Динов ни разказа, че като бил командировка в Афганистан, там имало три основи националности, едната от които нарече таджики, с които разговарял на чист български език, като каза, че те руски абсолютно не знаели и не разбирали и се държали с него като с роден брат...

15

Anonimen

преди 3 години

Cuh ce v Kitay ima zakoni mai aya kajete . ?,?.?

14

Анонимен

преди 3 години

Не може да е китайския Флойд, щото китайците са расисти от върха до дъното.Иначе тия май са някакви баджанаци на прабългарите.

13

Анонимен

преди 3 години

Ето това е комунизма - концлагери за инакомислещите

12

Анонимен

преди 3 години

поръчкови медий в България.колко Българи стават жертви на чиновнически расизъм в европа медийте в България ги е страх да публикуват такива материяли.ама трябва да питаме за разрешение ........незнам какво!!!

11

Кузов

преди 3 години

Ох на бааатяяя

10

Тюрк

преди 3 години

До КаинЗначи си признаваш че си ТУрчин защото Уйгурите са турци.

9

Каин

преди 3 години

Представя нямате какво пишете, а явно и мислите по отношение на въпросната общност. Те действително НЕ са китайци, а наши роднини, оцелели въпреки геноцида. Има ги и в някои от бившите територии на СССР, в близост до Китай. Естествено китайците им завиждат вкл. и за генетичния произход и издевателствата и геноцидът не спират.

8

Анонимен

преди 3 години

Защо триете коментарите за Бойко Борисов, като дори са написани с инициалите му? Някаква цензура ли е? Нямаме право да го оби да ме ли?

7

Анонимен

преди 3 години

Уйгурите са мюсюлмани, т. е. терористи. Евалла на китайците, че ги мачкат. Трябва да се поучим от тях. Те знаят как да превъзпитават терористи.

6

Анонимен

преди 3 години

Този е бил от ония дето мислят, че с избори и мир се прави промяна, иначе му се нарушават безценните и илюзорни права.Де генерат.Прав му път към Ада.