12

мед сестра

преди 3 години

доценте, доценте вземи че си хвърли доцентурата! Микробиологията се учи още на студентската скамейка и там са описани сурбюлюк причинители на болести при човека ,така че сега говориш лъжи и глупости!

11

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Дано касапницата започне с теб.Няма да липсваш на човечеството.

10

Анонимен

преди 3 години

До ЗлатинаВиждала си ти най-ужасната болест на всички времена...Нещо си се превъзбудила май.Да си чувала за чума,холера,ебола...

9

Анонимен

преди 3 години

До вчера не знаеха нищо за Ковид-19 сега пък знаят много........*** ги разбере.Ама иначе обувлите не могат да си вържат.А на тоя ЧорбаРОВ дедо му е бил "чорбар" явно.Да се смееш ли или да плачеш.Булгарише КАТАСТРОФА.

8

Анонимен

преди 3 години

Златинче,Още много 19 годишни ще загинатот наркотици и наргилетаТи за един ревешще има много пълно е с наркомани

7

Анонимен

преди 3 години

Продавам ракия против коронавируса.Ако имате симптоми ще ви мине даже след една чаша.Един приятел нещо се беше закашляш и му налях някоя друга чашка и след два дни се излекува без да си прави тест и да ходи по доктори.

6

Анонимен

преди 3 години

Разкарайте се с тая измишльотина ковид. Който иска да си стои вкъщи. Това да не е концлагер да затваряте всички. Ще бъдете пометени от хората.

5

Анонимен

преди 3 години

Това биологично оръжие пуснато от Китай така лесно няма да изчезне.

4

ДО 4

преди 3 години

Ето тук все още бъркаме! Този КОРОНАВИРУС не е грип и не може да се комбинира с идващите грипни вируси ! Хепатит Б също е вирус, но си прекарваш грипа и пак си носиш хепатита в черния дроб! Няма да стане нищо променящо се през зимните месеци, просто като хванем хрема и кашлица няма да знаем от какво кашляме! Просто ще има повече ПСР тестове

3

академик

преди 3 години

До 3. А ти как разбра, че този е "специалист".

2

Анонимен

преди 3 години

Конституционно право да се разболея.Тоя сигурно е от протеста.С такова ограничено мислене и простотия такива искат да променят държавата,да съградят демократично общество, правила и върховенство на закона? Отчайващо е.

1

Да де!

преди 3 години

COVID като започне да се рекомбинира със идващите грипни вируси да чуем каква песен ще се запее...